Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Türkiye İttifakı' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB 75. Genel Kurulu'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken 'Türkiye İttifakı' söylemiyle ilgili de konuştu.

GİRİŞ 02.05.2019 13:24 GÜNCELLEME 02.05.2019 17:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde gündemi meşgul eden 'Türkiye İttifakı' iddialarıyla ilgili "Türkiye ittifakı diyerek 82 milyon vatandaşımın bir araya gelmesi idealini hayata geçirmeye çalışıyor. Bazıları Türkiye ittifakı ifademizden fitne çıkarma gayretinde. Merhum Aliya İzzetbegoviç'in 'Savaş ölünce değil, düşmana benzeyince kaybedilir' sözünü unutmadan, inancımıza sıkı sıkı sarılarak mücadele edeceğiz. TOBB çatı altında kucaklaşamıyorsa bunun hesabını verecek değilim. Biz hiçbir zaman kucaklaşmadan kaçmadık. Onun için Türkiye İttifakı dedik, Cumhur İttifakı dedik. Terör örgütüyle ele olanlar bizimle ittifak halinde olamazlar." şeklinde konuştu.

"EL BEBEK GÜL BEBEK GİDEMEYİZ"

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde yaşadığı olaylardan sonra konuyla ilgili olarak "Benim dört evladımın, dört Mehmedimin berat gecesinde şehit edildiği bir olayda, kusura bakmasınlar bizler buralara el bebek gül bebek gidemeyiz. Biz nereye nasıl gidileceğini çok iyi biliriz. Ve hiçbir zaman tahrik unsuru olmadık, olmayacağız." diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 3
  • 2053 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur İttifakı 2071'e kadar büyüyerek devam etsin.
    Cevapla
  • şefik şefik 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah herdaim yar ve yardımcın olsun başkanım
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen! Türkiyenin Bekası için Cumhur İttifakı.Nokta
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler