Dizi oyuncusu Elçin Sangu rezil oldu

CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nu sosyal medya üzerinden sürekli destekleyen oyuncu Elçin Sangu yaptığı bir paylaşımla rezil oldu. Sangu'nun, gerçeğin ortaya çıkmasının ardından attığı ve olayı toparlamaya çalıştığı yeni tweet de alay konusu oldu.

Dizi oyuncusu Elçin Sangu rezil oldu
Dizi oyuncusu Elçin Sangu rezil oldu
GİRİŞ 14.05.2019 13:50 GÜNCELLEME 14.05.2019 18:46
Bu Habere 169 Yorum Yapılmış

23 Haziran İstanbul seçimi öncesi tweet atan Elçin Sangu, rezil oldu. Sangu, “Herkes adreslerini kontrol etsin mesela şu an geçen seçimde aynı adreste olmama rağmen bugün yaptığım kontrol sonucu adresimde yokum” paylaşımını yaptı. Sangu sonrasında bu paylaşımı üzerine Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden kendisine gelen yalanlamanın ardından sosyal medyada dalga konusu oldu.

 

 

Elçin Sangu'nun sosyal medyada paylaştığı ve adres kayıtlarında olmadığına dair ifadesi gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı ve söz konusu iddia, TC. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yalanlandı. 

YENİ TWEET ATTI: MUHASEBECİM ADRESİMİ DEĞİŞTİRMİŞ

Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından yeni bir tweet atan Elçin Sangu, adresinin muhasebecisi tarafından değiştirildiğini söyledi. Ancak Sangu, attığı insanları yanıltan kışkırtıcı tweet için özür dilemedi.

Yeni tweetin altına, Sangu'nun takipçilerinden çok sayıda tepki geldi.

İşte Sangu'nun attığı o tweet:

1 yıl önce taşınmış olduğum evin iskan alımı geç olduğu için adres değişikliği muhasebecim tarafından 29 Mart ta yapılmış. Seçmen listeleri daha önce askıya alınmış.Bu yüzden bir hata olmuş.Bu hassasiyetinizi seçim kararlarında da gösterseydiniz herşey çok güzel olurdu.

YORUMLAR 169
  • cahal 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten çok cahil ve saldırgan tutumlu insanlar. bunları izleyenin, izletenin ... Ayrıca ne sebeple olursa olsun kişi nerede oturuyorsa , ikametinin de orası olması gerekir ;buna uyulmaması halinde çok çok ağır cezalar getirilmeli. Bizde kolay kolay adres beyanında bulunulmuyor. Çalışmaya gittiği yerde 2 yıl yaşıyor yine de ikamet almıyor. bunların önüne de geçilecek yasak düzenlemeler çıkarılmalı.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    kendileri chp sempatizanı olduğundan bu tür manüplasyonları normaldir.
    Cevapla
  • OSMANLI 4 yıl önce Şikayet Et
    bunların adı YALAN soyadı İFTİRA. foyaları meydana çıkınca da yüzsüzce kıvırırlar böyle
    Cevapla
  • Memmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Dostlar ne futbol,ne dizi ne sinema hepsi oyun bizde piyonlarız.Artık vezir kim şah kim gösterme zamanı bu ve bunun gibi iki rol yaptığını sanan sözde sanatçı müsvettelerine had bildirme zamanı geldi geçiyor bile.Yazık insanlık için,ülkem için,allah için ne yapıyorlar söylermisiniz bana bu futbol klüpleri ve sinema dizi oyuncuları varsa yoksa halkı yobazlaştırıp uyutup zengin olup keyif yapıp birde izleyen kesmi aşağoiılamak.
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Nede olsa kk nın seçmeni o da zamanında oy kullanacağı yeri bulamamış kendine bile oy verememişti. Ayrıca adresi başka ikametgahı başka bunun cezai mueyyidesi var gariban olsa ümüğüne çökülürdü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü