CHP'li İl Başkanı istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Makbul Sarı, görevinden istifa etti.

CHP'li İl Başkanı istifa etti!
CHP'li İl Başkanı istifa etti!
GİRİŞ 14.05.2019 15:39 GÜNCELLEME 14.05.2019 17:07
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sarı, konuyla ilgili açıklamasında, 24 Haziran seçimleri sonrasında sosyal medya hesaplarından şahsına ve il yönetimini hedef alan yıpratıcı saldırılar propagandalar yapıldığını ifade etti. Sarı, ''Gelinen bu noktada göreve devam etmemin kendime, aileme ve partime zarar vereceği düşüncesiyle görevimden il yönetim kurulu toplantısında yol arkadaşlarıma teşekkür ederek istifa ettim'' dedi. 



Makamların gelip geçici olduğunu dile getiren Makbul Sarı, "Kütahya'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin çeşitli kademelerinde mahalle, ilçe, il delegeliği, il yönetimlerinde il sekreteri, il başkanlığı görevlerinde bulundum. Halen kurultay delegesiyim. Benim için CHP bir davadır. Bizim partimiz CHP bir dava partisidir. Bizim için makamlar, mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır. Biz makamlardan, koltuklardan bir şeyler almak için değil bir şeyler vermeye talip olanlarız. Mühim olan davamızın uğrunda memleketimize, partimize, partililerimize, yurttaşlarımıza, özellikle gelecek kuşaklara hizmet edebilmek bizim asli vazifemizdir" ifadelerini kullandı. 

CHP Kütahya İl Başkanlığı'na önümüzdeki günlerde yeni bir atama gerçekleştirileceği belirtildi. 

 

 

YORUMLAR 10
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Yorum haberle tam bağlantılı değil ama Erdoğan helal sana CHP bile dönüşmek zorunda kaldı Adamlar İstanbul a aday belirlerken bile namaz kılıyor gözüken Kuran okuyan bizden görünen birisini aday göstermek zorunda kalıyorlar
    Cevapla
  • Burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP bir dava partisidir. Bir türlü tamamlanamayan Sevr antlaşmasını hayata geçirme mücadelesi vermektedir. CHP ye söylemleriyle destek veren ülkelere baktığımızda Sevr Antlaşmasını bize dayatan ülkelerin başı çektiği görülmektedir.
    Cevapla
  • cumali ince 4 yıl önce Şikayet Et
    makaryos heykeli nide aldiysan ne mutlu sana
    Cevapla
  • tokat 4 yıl önce Şikayet Et
    neyın davasıymiş akp ne derse aynı şeyı bunlarda söyluyor
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    dava derken PKK nin davasi demek istiyor sanirim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması