Tükiye'den kritik 'Suriye' açıklaması: Anlaşmaya yakınız!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "Rejimin saldırıları, Soçi Muhtırası’nın açık ihlalidir ve Astana ruhuna aykırıdır. Anayasa Komitesi konusunda anlaşmaya yakınız.''

Tükiye'den kritik 'Suriye' açıklaması: Anlaşmaya yakınız!
Tükiye'den kritik 'Suriye' açıklaması: Anlaşmaya yakınız!
GİRİŞ 14.05.2019 17:49 GÜNCELLEME 14.05.2019 17:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Suriye'de rejimin saldırıları Soçi Muhtırası'nın açık ihlalidir. Astana ruhuna aykırıdır. Suriye'de anayasa komitesi konusunda anlaşmaya yakınız." dedi.

 

 

Mevlüt Çavuşoğlu sosyal medya hesabından, mesajla beraber Suriye Müzakere Heyeti Başkanı Nasr el-Hariri ile birlikte çektirdiği fotoğrafını da paylaştı. 

 

 

 

YORUMLAR 10
  • esas 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD iş karıştırmak için bazı militanları kullanıyor ve/veya bizim de terörist listemizde ki radikal grupları para, silah gibi geçer akçeler ile kullanabilir. Ağır silahtan arındırılmış bölge o radikal grupların şehri terketmeyip rejime saldırılar yapmasından dolayı oluşturuldu. 10bin kişilik bu grup Türkiyenin önceliği şu an değil. Ama daha sıkarlarsa YPG'nin önüne geçirtip zaman kaybettirirler. Bunları ellemeyip Rusyanın ve Suriyenin iç sorunu olarak bırakmalıyız.ABD'nin körfez krizi fos çıkacak anlaşılan.İmamoğlunun çalıntı oylar ile seçimin iptali geciktirdi. s-400ler gelsin bir yerleşsin bizim asker girer fıratın doğusuna. ABD petrol bölgeleri elinde kalsın diye kıvranıyordur.
    Cevapla
  • Son yakın 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya asker ve silah veriyor, iran asker ve silah veriyor. Abd asker ve silah veriyor. Nato kerizi seyrediyor. Cok yakinda iran ve rusyayi sınırlarının dibinde bulacaklar. Zaten israil rusya korkusundan sinmiş durumda.
    Cevapla
  • Almanyalı türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Idlibte 12 Gözlem noktası var ama nerdeyse hiç bir faydası yok. Esad rejimi ve rusya katliama devam ediyor. Biz Türkiye olarak rus askerin bulunduğu yerde ne PKK YPG nede esad rejimini vurabiliyoruz
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    boylari hemen hemen ayni olmalarina ragmen sanki sandelya olculerinden kaynaklanan buyuk fizik ve boy farki olusmus gibi.
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah hayırlısı olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri