CHP İstanbul adayının KKTC'de görüştüğü sır isim

Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör yazısında; CHP'nin İstanbul adayı İmamoğlu'nun KKTC'ye yaptığı ziyaretle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Göngür, CHP adayının KKTC'de görüştüğü bir isme ise özellikle dikkat çekti.

GİRİŞ 18.05.2019 09:44 GÜNCELLEME 18.05.2019 10:38
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör'ün yazısından ilgili bölüm şu şekilde;

 

 

Bir belediye başkan adayı için fazla tuhaf hareketler.. KKTC'ye git, orada Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüş, herhangi bir unvanın olmamasına rağmen şeref defterine imza atıp yüzsüzlük yapmaya devam et...



"Maksadı ne, kime, mesaj veriyor" diye düşünürken gittiği otelin kapısındaki fotoğrafı gördüm.

Bir tarafta Concorde Cyprus Luxury Resort'un ve Zafer İnşaat'ın sahibi Necati Yağcı, diğer tarafta Ekrem İmamoğlu...

Yağcı'yı tanımayanlar için biraz anlatayım. Adını Kemal Derviş'in Türkiye'ye geldiği dönemde duydum. Derviş'e siyasi çalışmalarını yürütmek için ofis ve araçlarını tahsis etmişti. İlişkiyi de Derviş'in danışmanı merhum Fikret Ünlü'nün kızı halen Koç Holding'de çalışan Oya ÜnlüKızıl'ın kurduğu söyleniyordu. Hatta Oya Hanım'ın eşi de Necati Yağcı'nın şirketindeydi.

Yağcı aslında ABD'lilerin 'our boys' (bizim çocuklar) dediği kesimden... Kamuoyunda pek tanınmaz. İstihbarat ve güvenliğe aşırı önem veren ABD ve İsrail, Yağcı'ya epeyce güvenmiş olacak ki, bir sürü 'stratejik' işi kendisine teslim etmişler.

Misal, Almanya'da Amerikan askeri istihbarat binasının yenilenmesi, Moskova'da ABD Büyükelçiliği güvenlik duvarı, Frankfurt, Belarus, Moldova, Yemen ve Tacikistan'da ABD elçiliği inşaatları, Ankara'da ABD elçiliği binası...

Kılıçdaroğlu bir dönem kendisini CHP içinde parlatmak istedi ama parti teşkilatı izin vermedi. O dönemde örgüt ve delege üzerini çizdi. Yeniden siyasete atılacağını düşünmüyorum. Ama belli ki, belediye seçimlerinde kendisine bir rol biçilmiş! Rolü ABD ve İsrailliler'e İmamoğlu lansmanı olabilir mi?

 

 

YORUMLAR 45
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu abd boys'ına dikkat edilmezse yakın gelecekte kıbrıs'ı bir imza ile devredecekler ve bunun için ada halkını ana vatana düşman ederek yapacak yönetimide hazırladılar!
    Cevapla
  • Can Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin alayi vatan haini, gogsunde zerre kadar iman olan bunlara oy vermemeli, bunlara bilerek oy veren makaryos tan farksizdir.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Küfür Tek Millettir. Etiketlerin farklı göründüğüne aldanmayın.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp aynı zamanda Türkiyede kâfirlerin ve yurtdışında kâfirlerin temsilciliğini yapıyor. Bu belli bir şey. Türk Milleti Islam'ın ve Müslümanların yanında her daim. Bize Milli ve Yerli politika yeter.
    Cevapla
  • Yozgatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekremos
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Oy verme işlemi başladı! Adaylardan ilk açıklamalar
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı