Belediye başkanına saldırı! Kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı İhsan Öztoklu, ilçeye bağlı Başköy Mahallesinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 24.05.2019 06:26 GÜNCELLEME 24.05.2019 09:39
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Başköy Mahallesine gelen Öztoklu, burada bilboardaki afişinin yırtılması üzerine çıkan tartışmada, önceki dönem belediye başkanı Abdullah K'nın oğlu Abdurrahman K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

 

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine İhsan Öztoklu, ambulansla Ilgın Dr. Vefa  Tanır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalbine bıçak darbesi alan Öztoklu, burada  yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Haberi alan Belediye Başkanı Öztoklu'nun yakınları ve çok sayıda  vatandaş hastaneye akın etti.

 

 

Olayla ilgili cinayet şüphelisi Abdurrahman K, 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Abdullah K. ve kardeşi Osman K. gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, hastane önünde yaptığı  açıklamada, "Belediye başkanımız hayatını kaybetti. Allah rahmet etsin,  yakınlarına sabır versin." dedi.

Ilgın Dr. Vefa Tanır Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali  Çınar ise 3 saatlik müdahaleye rağmen Öztoklu'nun  kurtarılamadığını belirterek,  "Başkanımız müdahalelere cevap vermedi. Başımız sağolsun." ifadelerini kullandı.

MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek de olayın takipçisi olacaklarını  belirterek, Öztoklu'nun ailesine başsağlığı diledi.

Hastanede Öztoklu'nun vefat haberini alan yakınları ve sevenleri  gözyaşlarına boğuldu.

Evli ve iki çocuk babası Öztoklu'nun cenazesinin, hastanedeki  işlemlerin ardından bugün toprağa verileceği bildirildi.

Cumhur İttifakı'nın MHP'li adayı İhsan Öztoklu, 31 Mart yerel  seçimlerinde Doğanhisar Belediye Başkanı seçilmişti.

YORUMLAR 27
  • Gökbörü 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkücülerin başı sağolsun Allah rahmet eylesin,meral kına alır,ümit karar,korayda etrafa dağıtır artık ,sirtaki oynayanlarla,zılgıt çekenlere verir
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Önceki dönem belediye başkakanı Abdullak K. nın hırsı bir kişiyi mezara bir eşi dul iki çocuğu yetim kendi oğlunuda hapse göndermiştir. Yazıklar olsun senin siyasetine hırsına. Al başına çarp o koltuğu şimdi.
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    daha düne kadar arkadaştı bu insanlar mhpp için koşturuyorlardı. sonra biri iyi partiye geçti ve biri öldü dğerinin oğlu hapise gitti. hırsların kurbanı olmamak lazım.
    Cevapla
  • rahmetli 4 yıl önce Şikayet Et
    rahmetli hirsli bir insan degildi. sadece hizmet etmek icin aday oldu. kucuk bir ilcede okumus biri olarak muhendis olarak hizmet edecekti. eski baskan cahil bir insandi nitekim burda da ortaya cikti. hirslarina yenik dustuler ve tertemiz bir insana kiydilar. yaziklar olsun. iki tane kucucuk cocuk ne yapacak simdi ?
    Cevapla
  • Komando 4 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin, cok üzücü bir durum. Siyaset icin bir aile perisan oldu, digeri ise ömür boyu hapisde. Deydimi? o adamin cocuklarina yazik degilmi esin e yazik degilmi? Ceviz kabugunu doldurmiyacak sebeplerden dolayi insan ölüyor. Yazik cok yazik. Millet olarak cok gerideyiz. Politika icin kavga ediyoruz, kalp kiriyoruz. Birakin herkes kendi düsüncesini yasasin. Allah akil fikir versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk