Yalçın Topçu: Kimse engel olamayacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Ankara’nın Beypazarı ilçesinde rahmetli Muhsin Yazıcığlu’nun partisinin Beypazarı ilçe teşkilatı kurucu başkanı Yusuf Ayan'ın düzenlediği iftar programına katıldı. İftar programı sonrası ilçenin meşhur madensuyu fabrikasını ziyaret eden Topçu burada gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Yalçın Topçu: Kimse engel olamayacak
Yalçın Topçu: Kimse engel olamayacak
GİRİŞ 25.05.2019 15:34 GÜNCELLEME 25.05.2019 15:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ülkemizin ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğini belirten Topçu “ekonomik saldırı ile karşı karşıyayız. Terör örgütleri ile güvenlik güçlerimiz mücadele ederken, ekonomik teröre karşı da İşadamlarımızla, müteşebbislerimizle ve emekçilerimizle birlikte, devlet-millet el ele mücadele ediyoruz. Bu birliktelik sayesinde bu saldırıların da Allah’ın izniyle üstesinden geliyoruz ve gelmekteyiz” şeklinde konuştu.

Topçu sözlerine şöyle devam etti:

''Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletiyle birlikte kutlu yükselişine devam edecek''

''Devletimizin aldığı tedbir ve kararlarla, ülkemizde bu kalitede bir tesise sahip ve istihdam katkı noktasında bu kadar güçlü iş yerlerinin sayısı daha da artacak ve insanımıza daha fazla iş imkânı ve refah sağlanacaktır. Bu işyerinin merhum kurucusu Sayın Mehmet Cemil Ercan’ı rahmetle anıyor 27 ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan yönetim kurulu başkanı kardeşim Niyazi Ercan şahsında bütün çalışanları kutluyorum. Allah'ın izniyle, birlik ve beraberlik içinde, büyük ve güçlü Türkiye hedefine kimse engel olamayacak. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletiyle birlikte kutlu yükselişine devam edecek.'' 

Niyazi Ercan: Katma değer üretebildiğimiz sürece ülkemize ve milletimize faydalı olabiliriz

Beypazarı’nın 3. kuşak deprem bölgesi olduğunu ve maden suyunun da bunun bir nimeti olduğunun altını çizen Beypazarı Maden Suları Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan “işletmemiz adını Beypazarı’ndan almış ve tüm Türkiye’ye mal olmuş ödüllü bir tesistir. Hem markasıyla hem kalitesiyle ekonomiye çok büyük katkı sağlamaktadır. Burada çalışanlarımızın tümü ve aileleriyle birlikte ekonomide ciddi bir kesimi temsil ediyoruz. Amacımız çok daha ileri gidebilmek, yatırımlarımızı daha da geliştirerek daha çok katma değer üretmektir. Çünkü katma değer üretebildiğimiz sürece ülkemize ve milletimize faydalı olabiliriz” dedi.

YORUMLAR 1
  • Bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalçın başkanım sizi görmek istiyoruz,Güdül ilçemize bekleriz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!