Berna Laçin, sapkın kitaptaki çocuk istismarına destek çıktı

Berna Laçin sosyal medya hesabından Abdulllah Şevki'nin "Zümrüt Apartmanı" isimli sapkın kitabında yer alan cümleler için " "Çocuk istismarını bir film ya da kitapta anlatmak pedofili değildir, buna özendirmek, bunu normal olarak yansıtmak pedofilidir" diyerek bu sapkınlığa sahip çıktı.

Berna Laçin, sapkın kitaptaki çocuk istismarına destek çıktı
Berna Laçin, sapkın kitaptaki çocuk istismarına destek çıktı
GİRİŞ 30.05.2019 09:55 GÜNCELLEME 30.05.2019 09:57
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Abdulllah Şevki'nin "Zümrüt Apartmanı" isimli kitabının içinde yer alan satırlar Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından pedofili içeren ifadeler nedeniyle tepki toplayan kitapla ilgili sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca suç duyuruları üzerine kitapta yer alan bazı ifadeler nedeniyle yazar Abdullah Şevki hakkında 'müstehcenlik' suçundan soruşturma başlatıldı. Başsavcılıktan yapılan açıklamada, "Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın suç duyurusu üzerine Abdullah Şevki isimli şahıs tarafından kaleme alındığı anlaşılan 'Zümrüt Apartmanı' isimli kitapta yer alan bir kısım ibarelerle ilgili şüpheli Abdullah Şevki hakkında TCK'nın 226'ncı maddesi uyarınca 'müstehcenlik' suçundan soruşturma başlatılmıştır" denildi.

 

 

ÇOCUK İSTİSMARINA AÇIKÇA DESTEK

Sözde yazar Abdullah Şevki'ye soruşturma açılmasının ardından sosyal medya hesabından, "Yayınevine de suç duyurusu yapıldı mı? Abdullah Şevki için suç duyurusunda bulunulmuş, bakalım dava ne zaman açılacak" paylaşımını yapan Berna Laçin'in çocuk istismarına açıkça destek verdi. Laçin skandal sözlerini şöyle sürdürdü: 

 

 

"KİTAPTA ANLATMAK PEDOFİLİ DEĞİLDİR"

"Çocuk istismarını bir film ya da kitapta anlatmak pedofili değildir, buna özendirmek, bunu normal olarak yansıtmak pedofilidir. O zaman hiç tecavüzü filan konu alan film olmasın! Ama cehaletin de bir sınırı olsun yav bunları mı konuşucaz oturup Twitter’da..."

YORUMLAR 126
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    surekli herseye de bir yorumu var hic agzi durmuyor herseye maydonoz
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaklasik 18-20 sene once televizyonda bu kariyi kilisede ayin yaparken gormustum. Yani bizden gorunen milletin sirtindan gecinen guya sanatci zumresiden azgin azinliktan bir sahistir kendisi. Milletten ricam bu tur saklabanlara pirim vermesinler.
    Cevapla
  • Tasoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bencede bir siniri olmali her seye sazan olmakta cahilliktir..teyze sacini sariya boyatmak cahilligi kapatmiyor.
    Cevapla
  • Murat76 4 yıl önce Şikayet Et
    İnternetten söyle bir baktim, 3-5 cümle okudum, bunu yazmak için nasıl bir sapkınlık gerekir, hayal bile edemiyorum. Bence bunları yazan kişinin geçmişi araştırılmalı, etrafında zarar gören çoluk çocuk var mi bakılmalı. Berna lacinin de bir açığı olmalı ki bunlara çanak tutuyor.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    "konuşucaz"yazmak cahilce önce kendi cahilliğine bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?