BİM'den lise mezunu personel alımı! Başvuru şartları neler?

Bim A.Ş tarafından Türkiye genelinde bulunan mağaza, depo ve ofislerinde görev alacak çok sayıda personel alımı yapıyor. Başvurular başlamış olup merak edilenler haberimizde…

BİM'den lise mezunu personel alımı! Başvuru şartları neler?
BİM'den lise mezunu personel alımı! Başvuru şartları neler?
GİRİŞ 01.06.2019 10:07 GÜNCELLEME 01.06.2019 10:07

BİM marketler zinciri tam zamanlı ve yarı zamanlı olmak üzere yaklaşık 34.073 çalışan istihdam etmektedir. Bünyesine yeni istihdamlar sağlamak için ilan yayımlayan BİM mağaza, depo ve ofis operasyonlarında görev alacak, kariyer yapmak isteyen personele ihtiyaç duyuyor. BİM tarafından yayımlanan ilanda ‘’Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, en az lise mezunu, erkek ve bayan genç çalışma arkadaşları aramaktayız. Erkek adayların askerlik hizmeti ile ilişiği olmaması tercih edilmektedir’’ ifadelerine yer verilmiştir. Peki BİM hangi kadrolara personel alımı yapıyor? Başvuru şartları neler?

 

Hangi Kadrolara Personel Alımı Yapılıyor?

Birinci Grup Açık Kadrolar: Reklam ve İletişim Asistanı, Bilgi İşlem Asistanı, Gıda Mühendisi, Müdür ve Müdür Yardımcıları.

 

İkinci Grup Açık Kadrolar;  Depo Personeli, Perakende Satış Elemanı, Taze Gıda Personeli, Meyve-Sebze Personeli, Mağaza Satış Elemanı, Mağaza Mal Kabul Personeli, Kasa Reyon Personeli, Et-Şarküteri Personeli, Kozmetik Personeli, Unlu Mamüller Personeli, Bursa Bölge Mağaza Personeli (Engelli) Mağaza

Hangi Şehirlere Alım Yapılıyor?

BİM personel alım ilanları için internet üzerinden yayımlanan ilanlar ile alım yapılacak şehirlerin sıralı listesi sizlerle.

Artvin, Gümüşhane, Rize, Trabzon, Balıkesir, Çanakkale, Manisa, Afyon, Uşak, Konya, Kütahya, Isparta, Denizli, Van, Ankara, Kırıkkale, İzmir, İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli, Mersin.

Başvuru Şartları Neler?

Her kadro için belirtilen başvuru şartları farklıdır. Fakat ilanların ortak başvuru şartları şu şekildedir:

- Türk vatandaşı olmak,

- Öğrenim Şartını karşılamak,

- Askerlik ile ilişiği olmamak,

- Görevine engel sağlık sorunu bulunmamak,

- Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

- İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın,

- Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip olmak.

- Müşterileri güleryüz ile karşılamasını ve uğurlamasını,

- Ürün, etiket, fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılmasını sağlamasını, Reyonda bulunan ürünlerin stok ve sipariş yönetimini sağlamasını ve Ürünlerin reyonlarda sürekli standartlara uygun olarak bulunma işlemlerini yerine getirmelerini sağlamak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Söz konusu kadrolara başvuru yapmak için BURAYA tıklayarak ilanların başvuru şartlarını görebilir ve başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak