Fatih'te sürücü dehşeti! Önüne geleni ezdi

Fatih'te 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü polisi harekete geçirdi. Çok sayıda araca çarparak polislerden kaçan şüpheli sürücü, en son bir araca daha çarpınca durmak zorunda kaldı.

GİRİŞ 06.06.2019 16:02 GÜNCELLEME 06.06.2019 16:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, Fatih Yusufpaşa'da meydana geldi. Yusufpaşa'da polis ekipleri  otomobiliyle seyir halindeki Fas uyruklu Mohamed El Monaddame'den şüphelenerek durdurmak istedi. Polisin  şüpheli gördüğü otomobil sürücüsü polisin 'Dur' ihtarına uymayarak Kocamustafapaşa Mahallesi'nde ara sokaklara girerek kaçmaya başladı. Fatih Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerini alarma geçiren şüpheli için mahalleye çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi. 

 

 

POLİS BİBER GAZI SIKTI

Polisten kaçmaya çalışan sürücü aniden bir ara sokağa girince bu sırada sokakta oyun oynayan çocuklar büyük tehlike atlattı. Oyun oynayan çocuklar kendilerini son anda kenara atarken, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaldırama çıkarak burada park halindeki bir motosiklete çarptı. Çarptığı motosiklet nedeniyle bir süre duraksayan sürücüyü yakalamak için bir polis memuru polis otosundan inerek camdan sürücüye biber gazı sıktı. Yaşanan bu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.  Yaşadıkları olayı anlatan ve sokakta oyun oynadıklarını söyleyen 10 yaşındaki Nefes Kaya , "Dönüş yaparak sokağa girdi. Polis arkadan çarptı. Karşıya geçtik apartmana girdik. Sonra polis biber gazı sıktı. Daha sonra öbür sokağa geçti orada yakaladılar. Ben orada kilitlendim arada kalıyordum yoksa. Arkadaşım kurtardı beni" diye konuştu. 

 

 

OTOMOBİLE ÇARPINCA YAKALANDI 

Çok sayıda araca, motosiklete ve bir polis otosuna çarparak kaçışını sürdüren şüpheli araç girdiği ara sokakta önüne çıkan bir başka otomobile daha çarparak durdu. Polisi alarma geçiren şüpheli Mohamed El Monaddame, gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis Merkezi'ne götürüldü. Polis ekipleri otomobil içeresinde incelemelerde bulundu. Otomobil içinde alkol şişesinin olduğu görüldü. Olayı anlatan bir başka görgü tanığı İsmet Köse ise ," Yusufpaşa'da kaçmaya başladı. Polis durdurmak istedi durmadı. Sokakta insanlar vardı onları ezecekti. Olayları önleyen bu araba oldu" dedi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemen sınırdışi
    Cevapla
  • GencPolis 4 yıl önce Şikayet Et
    sanılanın aksine yok sık yok tut vs deniliyo kağıt üstünde yetki değil mahkemede çıktığımızda ifade verdiğimizde yapmasaydın diye bi tabir kullanılmazsa polis iş yalabilir aksi takdirde fasa fiso
    Cevapla
  • Tek Gerçek Allah 4 yıl önce Şikayet Et
    biber gazı olmaz silah sıkın siz bizim için çok önemli siniz sayın polis memuru arkadaşlar başka ülkede olsa direk vurular daha dikkatli olun lütfen
    Cevapla
  • Uygar 4 yıl önce Şikayet Et
    Yabancılar çok düzensiz yaşıyorlar lütfen buna bi çare bulun sayın yetkililer
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    ne geliyorsa bu ülkeye gelenler yapıyor herşeyi hırsızlık gabs ne ararsan var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!