Alanya'da silahlı şakalaşma: 1 ölü

Antalya'nın Alanya ilçesinde silahla açılan ateş sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olayın birlikte alkol alan ve birbirleriyle şakalaşan 3 arkadaştan birinin, silahının ateş alması sonucu meydana geldiği iddia edildi.

Alanya'da silahlı şakalaşma: 1 ölü
Alanya'da silahlı şakalaşma: 1 ölü
GİRİŞ 16.12.2007 16:55 GÜNCELLEME 16.12.2007 16:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Alanya ilçesinde silahla açılan ateş sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olayın birlikte alkol alan ve birbirleriyle şakalaşan 3 arkadaştan birinin, silahının ateş alması sonucu meydana geldiği iddia edildi. Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'da yaşayan İsmail Özdemir (29), arkadaşları R.A. (28) ve Abdullah Kütük (31) ile birlikte Demirtaş beldesinde yaşayan bir akrabalarının düğünü için Alanya'ya geldi.


Katıldıkları düğünün ardından Demirtaş beldesinin dağlık bölgesine giden kişilerden R.A, jandarmayı arayarak, arkadaşları İsmail Özdemir ve Abdullah Kütük'ün yaralandığını bildirdi. Yaralılar, Başkent Üniversitesi Alanya Hastanesine kaldırılırken, kalbinden vurulduğu belirlenen İsmail Özdemir, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Abdullah Kütük'ün ise yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü kaydedildi.


Jandarmanın gözaltına aldığı R.A'nın ilk ifadesinde, Demirtaş beldesinde otomobilin içinde birlikte alkol aldığı arkadaşlarıyla şakalaşırken silahının patladığını ve arkadaşlarını yanlışlıkla vurduğunu iddia ettiği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • nur canan 16 yıl önce Şikayet Et
    anlamak güç... paranizi içkiye vereceginize ve birbirinizi dehsete süreceginize, bari o içkiye verdiginiz paralari fakir fukaraya verinde onlarin karni doysun..o arada hayir islemiz olurdunuz bari.Akilsiz harekette bulunup basiniza ne açtiniz buyur!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan duyurdu! Gürcistan ile anlaşma sağlandı! Tüm dünyaya Filistin çağrısı
Son dakika duyuruldu: 13 kamu görevlisine soruşturma!