Hırsızdan ev sahibine pişkin not!

Adıyaman’da bir eve giren hırsız veya hırsızlar daha sonra ‘özür yazısı’ yazarak evden ayrıldı.

Hırsızdan ev sahibine pişkin not!
Hırsızdan ev sahibine pişkin not!
GİRİŞ 22.06.2019 16:18 GÜNCELLEME 22.06.2019 16:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, Yavuzselim Mahallesi Arzum Kent Caddesinde bulunan bir binanın 2. katında meydana geldi. E.A.'ya ait evin banyo penceresinden evde kimsenin olmadığı esnada girin hırsız veya hırsızlar evde bulunan 1 altın küpe, 600 TL para ve çocukların kumbarasında bulunan yaklaşık 500 TL'lik bozu paraları alarak kayıplara karıştı. Ev sahibi eve geldiğinde eve hırsız girdiğini fark etti.

Ev sahibi oturma odasında bulunan televizyon sehpasındaki yazıyı fark görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Sehpanın üzerine hırsız veya hırsızlar “Özür dilerim” yazdı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri hırsızlık olayını aydınlatmak için çalışma başlattı.  

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Velev ki yakalandı ! hakimede "özür dilerim " diyecek ve yakalayan polisten önce mahkeme binasını terk edecektir. Nereye gidiyoruz böyle ??? Ab uyum yasaları diye diye yıllardır ülkemizin altına dinamiti yerleştirdik.Avusturya'da senelerce yaşamış biri olarak; oralarda bile basit bir olayın çok ama çok ağır cezası var.Bize geldimi insan haklarını dayatıyorlar.Gidin görün avrupada hangi insanın ne hakkı varmış !!!
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocukların kumbarasına da mı göz diktiniz be...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri