Bahçeli 'inşallah haklı çıkmam' deyip kurmaylarına ültimatom verdi

MHP lideri, seçimin ardından Cumhur İttifakı'nın dağılacağı yönünde algı operasyonları yapılabileceğine dikkat çekerek, kurmaylarından bu konuda dikkatli davranmalarını istedi.

Bahçeli 'inşallah haklı çıkmam' deyip kurmaylarına ültimatom verdi
Bahçeli 'inşallah haklı çıkmam' deyip kurmaylarına ültimatom verdi
GİRİŞ 26.06.2019 06:22 GÜNCELLEME 26.06.2019 06:26
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki akşam Başkanlık Divanı’nı toplayarak İstanbul seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, İstanbul’da MHP’nin seçim çalışmalarını koordine eden Genel Başkan yardımcıları, Bahçeli’ye ayrıntılı bir rapor sundu.

 

 

Edinilen bilgilere göre, seçmen iradesine saygı duyulması gerektiğini tekrarlayan Bahçeli'nin ortada bir başarısızlık varsa önümüzdeki dönemde sebeplerinin ele alınması gerektiğini, verilerin incelenmesi gerektiğini ifade etti. 

ÖZEL GAYRETLERİ VAR

MHP lideri Bahçeli, seçimin ardından Cumhur İttifakı’nın dağılacağı yönünde algı operasyonları yapılabileceğine dikkat çekerek, kurmaylarını bu konuda dikkatli davranmaları için uyardı. 31 Mart seçimleri öncesinde üç büyükşehrin kaybedilmesi durumunda Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin tartışmaya açılacağına yönelik açıklamalarını hatırlatan Bahçeli ''İnşallah haklı çıkmam ama bu tartışmaları ortaya atmak için özel bir gayret içerisindeler'' dedi.

 

 

HEDEFLERE ODAKLANIN!

Bahçeli’nin önümüzdeki dört sene boyunca seçim olmayacağını ve bu süreçte asıl hedeflere odaklanılması gerektiğini söylediği de öğrenildi.

Öte yandan MHP liderinin kurmaylarını, Millî Savunma Bakanı Hulûsi Akar ile ilgili yaptığı görüşmeye ilişkin bilgilendirdiği belirtildi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 18
  • Suat Ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Sistem değişmesi lazım yoksa yakında teroristler Allah muhafaza kol gezecek
    Cevapla
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence sistem değişikliği konusuna çok mesafeli olunmaması gerekir İstanbul seçimine benzer bir sonucun ortaya çıkması durumunda çok sıkıntılı bir süreç ortaya çıkabilir. Somut bir örnek vermek gerekirse hdpye yakın bir isim 2023de bakan bile yapılabilir.
    Cevapla
  • Temaşagâh 61 4 yıl önce Şikayet Et
    Seçim bitti. Biz kendi içimizdeki çürükleri temizlemekle ve hatâlarımızı izale etmekle meşgûl olalım. Karşı tarafın seyyielerini sayıp dökmek, bu saatten sonra bize ve ülkeye bir şey kazandırmaz. Onların zaten farkındayız ki tarafımızı seçtik. Kuvvetimizi dahili temizliğe ve toparlanmaya ve ülkemizin mühim meselelerini halletmeye hasredelim. Bundan evvel olduğu gibi. Nihayetinde halk, tercihinin muhtemel neticelerini yaşayarak görecek.
    Cevapla
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli başkanın verdiği sözü tutmaması olabilirmi ömür boyu nafaka düzenlemesi gibi mağdurun yanında olmazsanız 3 şehirde gider iktidarda halkın sorunlarına çözüm bulun sonra oy isteyin
    Cevapla
  • Asım 4 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli, boşuna uğraşma, millet hırsıza , yalancıya , iftiracıya meyil etti. Doğru ve rasyonel sözler iş yapmıyor. pkk, fetö, chp, bdp, teröristler ws. bir araya ya toplanınca %50'yi aşıyor. Önce bunların düzelmesi lazım.
    Cevapla
  • melik 4 yıl önce Şikayet Et
    İnterneti yönetebilen zihinleri yönetir....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi