Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya'nın Kyoto şehrindeki Ara Güler Fotoğraf Sergisi'nin açılışını yaptı.

GİRİŞ 30.06.2019 08:18 GÜNCELLEME 30.06.2019 09:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

 

 

"Saygıdeğer Prenses Akiko, hanımefendiler beyefendiler hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. G20 Zirvesi münasebetiyle bir kez daha Japonya'da bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Ara Güler sergisine ev sahipliği yapan tapınak yetkililerine gönülden teşekkür ediyorum. Bizler bu amaçla 2019 senesini Japonya'da Türk Kültür Yılı ilan ettik. İnşallah sene boyunca Türkler ve Japonlar arasındaki kadim dostluğu daha da perçinleyecek birçok etkinlik düzenleyeceğiz. Böylece her iki halkın birbirini daha iyi tanımasını sağlayacağız.

Daha evvel Londra ve Paris'te büyük bir teveccühle karşılanan Ara Güler Fotoğraf Sergisi'ni Japonya'da sanatseverlerin beğenisine sunuyoruz. 17 Ekim 2018'de kaybettiğimiz Ara Güler, Master of Leica unvanına sahip, dünyanın en iyi 7 fotoğrafçısından bir tanesiydi. Ara Güler'in fotoğraf sergisinin açılışını yapmak şahsım için de gurur kaynağıdır. 

90 yıllık ömründe Ara Güler'in çektiği fotoğraflar İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin adeta görsel hafızasını oluşturmaktadır."

YORUMLAR 1
  • Serhan Mukan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'a ne kadar şükretsek az; Dünyanın günümüzdeki en büyük liderine sahibiz. Sayın Recep Tayyip Erdoğan; Atalarımızın mirasına en iyi şekilde sahip çıkmakta, kurucu lider Atatürk'ün hedeflerine sadık kalarak Türkiye'yi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırmak için hizmet siyasetini en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Milli gelirine oranla en çok yardım eden ülke Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye.... Allah başımızdan eksik etmesin, sağlıklı uzun ömür ihsan etsin Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor