Trump ‘çetin biri’ demişti! Erdoğan’dan ilk yorum geldi

G-20 zirvesi sonrası aralarında Haber7 yazarı ve Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün de bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın kendisi için söylediği 'çetin biri' açıklamasını yorumladı.

Trump ‘çetin biri’ demişti! Erdoğan’dan ilk yorum geldi
Trump ‘çetin biri’ demişti! Erdoğan’dan ilk yorum geldi
GİRİŞ 01.07.2019 06:16 GÜNCELLEME 01.07.2019 06:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'la yaptığı görüşmede, Trump'ın kendisi için 'çetin biri' ifadesine yönelik "Pazarlıkta çetin biriysem -ki severim- bu iyi bir şey. Trump bazı şeyleri ifade ederken zihin arkasında bir şeyler saklamıyor. Mesela bugün basına yaptığı açıklamada S-400 ile ilgili çok açık, net, dürüstçe ifadeler kullandı. Ben de dedim ki “Ben de sizi bu yönünüzle seviyorum.” Çünkü kendi arkadaşları, ekibi orada. Ekibin içerisinde bu işe karşı duranlar da belki var. Bu yönü hakikaten çok çok farklı. Bunları bu şekilde anlatması da takdire şayan. Obama’ya diyor ki “Bu süreci sen bu hale getirdin. Sen eğer Patriotları vermiş olsaydın bugün böyle bir durum olmayacaktı. Ama sen vermedin. Kongre dedin, şu dedin, bu dedin, işi buraya kadar sürükledin. Şu anda da adaletli davranmaya mecburuz.” açıklamasında bulundu.

 

 

 

YORUMLAR 11
  • İLK 500 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte Reisimizin dürüstlüğü adamları nasıl doğru yola getiriyor şidide onlar düşünsün.
    Cevapla
  • efsane61 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursun REiS,bunlara digerlerine güvendigin kadar GÜVEN'me. Sonrasi malum. Esat,Fetö,Cözüm süreci,AB'nin Mülteciler yalani vs. Biz SENiN SAMiMi'yetine güveniyoruz. ALLAH yar ve yardimcimiz olsun. AMiN.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun ağzından çıkanla, yaptıkları birbirini tutmaz.. Yüzümüze iyi ama arkamızdan zarar veren insanlar.. Bunların kanında var sıkıntı
    Cevapla
  • kafkasyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere bunlar kafir toplum sz verse dahi caymaları anmeselesi.Menfaatlrine ters gelen ne varsa hemen tornistan sözleri güveniir değil derim
    Cevapla
  • Destan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapacağiz Kafkas kardeş elimizde bunlar var. Güvenmesekde anlasacagiz.
    Cevapla
  • sade 4 yıl önce Şikayet Et
    mevuzumuz sadece patriotmu acaba. teröristlere hala kim yardım ediyor onudamı obama yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi