İstanbul’da tornavidalı dehşet: 1 ölü

İstanbul Beyoğlu’nda dün sabah saatlerinde sokak ortasında çıkan kavgada 29 yaşındaki genç adam, göğsünden ve sırtından 7 kez tornavida saplanarak öldürüldü. Polis ekipleri otomobille kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

GİRİŞ 03.07.2019 09:51 GÜNCELLEME 03.07.2019 09:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, semtte ki bir otoparkın önünde bekleyen 29 yaşındaki Emrah Çakmak, kimliği henüz belirsiz bir şahısla tartışmaya başladı ve aralarında kavga başladı. Kavgada eline tornavida geçiren şahıs, Çakmak’a saplamaya başladı.

 

 

Tornavidayı 7 kez saplamış

Göğsünden 3, sırtından ise 4 adet darbe alan genç adam yere yığıldı. Tornavidayı saplayan şahıs ise bir otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Emrah Çakmak’ı Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Hemen ameliyata alınan genç adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

 

Polis ekipleri zanlının peşinde

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera ve KGYS görüntülerini incelemeye aldı. Zanlının bir otomobille kaçtığını belirleyen polis, aracın plakasını da tespit etti. Polis zanlının kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR 3
  • MURAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam öldürenler 5-10 yılda çıkıyor.Şimdi de AF çıkarmaya çalışıyorlar.Buraya yazıyorum.AF çıkarsa bunun sonucunda artacak suç oranları Hükümete oy kaybettirir.Düşünün AF çıktı. 100 bin kişi serbest kaldı.Serbest kalanlar çıktıktan sonra suç işlediğinde haberlerde söyle çıkacak 1 ay önce AF tan çıktı.Cinayet işledi, hırsızlık yaptı ve benzeri.Hükümetin aklı varsa bu işe girmez.
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    olayın kilit noktası 29 yaşındaki adamın orda o saatte niye beklediği,otobüs beklemiyordu herhalde..o civarlarda bir yerde bekleyen ya kadın satıcısı,ya uyuşturucu pazarlamacısı gibi birşeydir.anlaşmazlıkta bu yüzden çıkmıştır sanırım.belki otomobilli adam ,öldürülen gençten alacağını aldı,iş para vermeye gelince tartışma yaşanıp tornavidayı bastı.
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    imani zayıf, Allah korkusu olmayan hayati serserilik olmus kisiler boş insanlar kissasa kissas olmali
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...