Adliyeden firar etti, terminalde yakalandı

Sivas'ta uyuşturucudan çok sayıda suç kaydı bulunan ve ifade vermek için getirildiği adliyeden kaçan kadın hükümlü, şehirler arası otobüs terminalinde gözaltına alındı.

Adliyeden firar etti, terminalde yakalandı
Adliyeden firar etti, terminalde yakalandı
GİRİŞ 04.07.2019 14:47 GÜNCELLEME 04.07.2019 14:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sivas'ta çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve ifade vermek için getirildiği adliye binasından firar eden kadın hükümlü terminalde yakalandı. 

 

 

Hafik Yarı Açık Cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla ifade vermek için Sivas Adalet Sarayına getirilen Duygu C. (21) kadın gardiyanların dalgınlığından faydalanarak firar etti.

Bilgi verilmesi üzerine polis ekipleri firari mahkumu yakalamak için çalışma başlattı. Şehirler arası otobüs terminalinde görev yapan güven timleri, Samsun'un Bafra ilçesine gitmek isteyen ve şüpheli hareketlerde bulunan Duygu C'yi yakaladı. 

 

 

Duygu C, cezaevi yetkililerine teslim edilmek üzere gözaltına alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc aşkına herkes görevini düzgün yapsın! Devletimizi küçük düşürücü şeyler istemiyoruz. Adaleti düzgün sağlamak lazım. Kadın kız diye zaafiyet göstermeyelim lütfen.
    Cevapla
  • samimi 4 yıl önce Şikayet Et
    bu tür işlerde dalgınlık olmaz. bu işin şakası da olmaz. herkes sorumluluğunu bilmeli. kaç lira para aldın hesabını yaparım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti