Araba kiralayıp üniversitelilerin kabusu oldular!

İzmir karayolunda otostop yapan aralarında çok sayıda üniversite öğrencisinin de bulunduğu kişilere farklı zamanlarda otomobillerine alıp, para ve cep telefonlarını gasbeden, uygunsuz görüntülerini çekip, kendilerinden şikayetçi olmaları halinde sosyal medyada paylaşacaklarını söyleyen 3 kişi, son işlerinde polis tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edildi.

Araba kiralayıp üniversitelilerin kabusu oldular!
Araba kiralayıp üniversitelilerin kabusu oldular!
GİRİŞ 06.07.2019 09:19 GÜNCELLEME 06.07.2019 09:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İzmir karayolunda otostop yapan 20 kişiyi farklı zamanlarda otomobillerine alıp, uygunsuz görüntülerini çekip gasp eden 3 kişi, yakalandı.

 

 

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, son günlerde, İzmir-Manisa karayolu ile Turgutlu-İzmir güzergahlarında otostop yaparak bindikleri otomobildeki 3 kişi tarafından para ve cep telefonları ile değerli eşyalarının gasbedildiğini ileri süren 4 kişinin şikâyeti üzerine harekete geçti.

 

 

Polis, ifadeleri alınan mağdurlardan birinin verdiği plakadan, gaspçıların kiralık araç kullandıklarını tespit etti. Ardından otomobilin kiralandığı şirket ile irtibata geçen polis, şüphelilerin Ayhan Z. (19),Mehmet B. (25) ile Zinnur G. (27) olduğunu belirledi. 

UYGUNSUZ GÖRÜNTÜYLE TEHDİT

Bunun üzerine, bu kişilerin gasp olaylarını gerçekleştirdiği güzergahlarda önlem alındı. Dün öğle saatlerinde, şüphelilerin Manisa-İzmir karayolunda otostop çeken bir kişiyi otomobillerine almaları üzerine polis harekete geçti. Otomobil durdurulup, 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, üniversite öğrencileri, vatani görevini tamamlamış ya da izne çıkmış askerler başta olmak üzere, otostop çeken 20 kişiyi araçlarına alıp, gasbettikleri, ardından da uygunsuz görüntülerini çekip, kendilerini şikayet etmeleri halinde bunları sosyal medyada paylaşmakla tehdit ederek serbest bıraktıklarını anlaşıldı. Polisteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, dün sevk edildikleri adliyede tutuklandı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi izmir ver oyunu chpye oda hdplilerle bir olsun seni gasp etsin .
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Diğer şehirlerde yokmu bakış açısına bak
    Cevapla
  • Cengaver 4 yıl önce Şikayet Et
    Mafya dizisi izleyen sokağa çıkıyor. Kaldırın şu dizileri
    Cevapla
  • Muharrem 4 yıl önce Şikayet Et
    Fazla yatmazlar içeride bide siz bunları çıkınca görün
    Cevapla
  • Atakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Huzuru düzeni bozanlara ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verin ki ibret olsun ama nerede o adalet
    Cevapla
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    it herifler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?