Bakan Selçuk'tan 'kirli sıra' paylaşımı

MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çeşitli çizim ve yazılarla kirletilen iki sıranın fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak, "Gençler; kendinizden iz bırakmak istiyorsanız, lütfen isminizi akıllara, kalplere yazın" dedi.

Bakan Selçuk'tan 'kirli sıra' paylaşımı
Bakan Selçuk'tan 'kirli sıra' paylaşımı
GİRİŞ 06.07.2019 15:44 GÜNCELLEME 06.07.2019 15:45
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Bakan Selçuk, sınıfta öğrenciler tarafından çeşitli yazı ve çizimlerle kirletilen iki sıranın yan yana çekilen fotoğrafını, sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.

Bakan Selçuk, fotoğrafın altına şöyle yazdı: "Gençler; kendinizden iz bırakmak istiyorsanız, lütfen isminizi akıllara, kalplere yazın. Aksi pek kalıcı değil. Çünkü yaz tatillerinde sıraları temizliyoruz. Kendini ifade biçimi olarak sıraya yazı yazan arkadaşlarımızı çizimlerini sanata dönüştürmeleri için atölyelere çağırıyoruz."



 

 

 

YORUMLAR 48
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    allah. cc. hocalara yardım. etsin. işleri. cok. zor. eskiden. biz. öğretmenlerimizi. görsek. korkudan. yolumuzu. değişirdik. şimdi. öğrenci. öğretmeninin. yanında. sıgara. iciyor. saygısızca. hareketler. ediyor. hoca. birşeydese. anne. ve. baba. cocuğuma. karışamasın. diyor böylece. hoca. neyapsın. oluruna. gidiyor bu. asirda. işleri. zor. rabbim. yardımciları. olsun. gercek. bu
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    sirasi cizik olanin notunu düşürün
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Bana göre sınıfları çok çalışan, dersi dinleyen ve saygılı öğrenciler ile dersle alakası olmayan, saygısız, derste devamlı gürültü yapan başkalarını rahatsız edenleri ayrı ayrı sınıflara koymak lazım.
    Cevapla
  • 1 milyonda 1 4 yıl önce Şikayet Et
    Öğrenciye soruyorum. 4 sene sonra kendini nerde görüyorsun? ya da helal kazancını nereden sağlamak istiyorsun? 9- 10 11 cevap yok. Gayret yok çalışma yok. defter kalem getirme, dersi takip etme, hatırlatıcı notlar tutma yok. Neyin başarısı olacak. İlme saygı duymuyoruz. İlim sahiplerinin de aşağı görüyoruz. Veli gelmiş diyor. 'Kıçıkırık bir öğretmen de mi olamaz' diye. Eeee sonra ne olmasını bekliyordunuz? Çocuklara sorsanız belirli bir inanca sahip olduklarını iddia ediyorlar. Yalnız inancın gereği, kul hakkı, büyüklere saygı vb hatırlatılınca hiç oralı olmuyorlar. Hamile kadını görüp de kalkıp yer vermemek için uyuyor numarası yapıyorlar. Daha neyin başarısı bu aileler?
    Cevapla
  • Ali Haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    anne babalar ne bicim evlat yetistiriyor, artik cocukalr pren ve prenses olmus, anne baba cocuklarinin esiri olmus laf geciremiyorlar cocuklarini asiri yüz veriyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi