Büyük Birlik Partisi'nden 'S-400' çıkışı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "S-400'ler Türkiye için bir aciliyettir, bir zarurettir. Türkiye bunları almıştır, bu iş bitmiştir." dedi.

Büyük Birlik Partisi'nden 'S-400' çıkışı
Büyük Birlik Partisi'nden 'S-400' çıkışı
GİRİŞ 10.07.2019 15:19 GÜNCELLEME 10.07.2019 15:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

 

 

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğünün Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 savunma sistemlerine ilişkin son açıklamasına tepki gösteren Destici, "ABD'nin Türkiye'ye habire aba altından sopa göstermesinden gına geldi. ABD'yi bu tehdit dilini terk etmeye davet ediyorum. Eğer konuşulacak bir şey varsa bu, iki devlet arasında oturulur konuşulur. Ama barbarca, haydutça, Türkiye gibi Amerika'dan kat kat fazla geçmişe, tarih birikimine, devlet geleneğine sahip olan bir ülkeye, bir millete parmak sallamak kimsenin haddi değildir." diye konuştu.

Destici, "S-400'ler Türkiye için bir aciliyettir, bir zarurettir. Türkiye bunları almıştır, bu iş bitmiştir." ifadesini kullandı.

 

 

Akdeniz'deki sondaj çalışmalarıyla ilgili tartışmalara da değinen Destici, sadece Güney Kıbrıs Rum Kesiminin muhatap alınarak adada çözüm bulunamayacağını, adaya huzur ve barışın gelmesinin mümkün olmayacağını belirterek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin mutlaka denklemin içinde yer alması gerektiğini vurguladı.

"İşçiler için bayram, hak ettikleri ücreti aldıklarında olur''

Mustafa Destici, hükümetle işçi sendikaları arasındaki zam görüşmelerine ilişkin ise Türk-İş'in yaptığı teklifin "makul ve kabul edilebilir" olduğunu ifade ederek, "Herkesin elini vicdanına koyması lazım. İnşallah bir ortak noktada buluşulacaktır diye umut ediyorum. İşçiler için bayram, hak ettikleri ücreti aldıklarında olur." dedi.

YORUMLAR 8
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek müslüman vatansever bir insan Allah razı olsun senden
    Cevapla
  • MAH 4 yıl önce Şikayet Et
    S400 TURNUSOL KAĞIDI S400 konusunda Türkiye dostlarının memnuniyet duyması; tarafsızların fikir beyan etmemesi; düşmanlarının endişe ve kızgınlık duyması gerekir. Dolaysıyla dost-husumetlı-tarafsız durumu ayan beyan ortada.
    Cevapla
  • 01adana 4 yıl önce Şikayet Et
    bu gidişat gösteriyorki vallaha s 400 yetmeyecek daha güçlüsünü gendi gendimiz üretmemiz vatan millet izzeti nefis borcu
    Cevapla
  • Faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    yarab senin gibi düsünen davranan destekliyen daha fazla siyasetci nasip eyler insallah...vatanimda topragimda yasadigin ve sahip ciktigin icin allah senden razi olsun...muhsin beyin(mekanicennet olsun)partisinden baska bir sey beklenemez...
    Cevapla
  • sait 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen başkan kim ne derse desin artik bizde bi söz sahibi olacagiz yetrki içimizdeki hayinler gücünmesin bos bos konuşmasinlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü