Kedi ölen yavrusunun başından ayrılamadı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde bir kedi 2 haftalık olduğu tahmin edilen ölen yavrusunun başından uzun süre ayrılmadı. Annenin o anları görenlerin yüreğini sızlattı.

GİRİŞ 11.07.2019 11:04 GÜNCELLEME 11.07.2019 11:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Vatandaşlar, Meydan Mahallesi Defne Caddesi Başoğlu Apartmanının önündeki boşlukta yavrusuyla ilgilenen bir kedi gördü. Önce kedinin yavrusunu sevdiğini düşündüler. Kedi uzun süre hareketsiz olan yavrusuyla ilgilenince dikkatlerini çekti. Cadde üzerinde esnaflık yapan vatandaşlar, yaklaşık 2 haftalık olduğu tahmin edilen yavrunun ölmüş olduğunu fark ettiler. Esnaflar kediyi ölmüş yavrunun başından uzaklaştırmak istediler ancak kedi bir türlü yavrusunun başından ayrılmadı. Kedi yavrusunun üstüne kapanarak miyavlamaya başladı. Çevre sakinleri yavru kediye önce kalp masajı yapmak istedi ancak kedinin nefes almadığını görünce vazgeçtiler. Kedinin ölmüş yavrusundan kopamayışı vatandaşlar tarafından hüzünle karşılandı. 

 

 

Kedinin yavrusunu uzun süredir yaladığını ifade eden Mehmet Bozdoğan, “Kedi üstüne kapanıp ağlıyor, şu anda gördüğünüz gibi yapıyor. 1 saatten fazladır burada yavrusunu yalıyor” dedi. 

Hatice Dönmez ise, “Kedi bizden yardım bekliyor ama yapacağımız hiçbir şey yok bence. Benimde kedim vardı, benim de kedim yavruladı. Kedilerin yavrularına karşı şefkatleri aynı anneler gibidir. Şu anda ne yapacağız onu düşünüyorum" ifadelerinde bulundu. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • ramazan karataş 4 yıl önce Şikayet Et
    ana yüreği
    Cevapla
  • Rtr 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlara merhamet edin...
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne ağlaması be kardeşim! Anne kedi yavruyu ölünce yer. Anne kedi hasta olan yavruyu alıp başka bir yere koyar ya da yer. Bunu yapmaz ise diğer yavruları da hasta eder ve hepsini kaybeder. Bu sadece sebeplerden bitanesi
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    O mahalleye sorun Suriyelileri istemez. Ama kediye ağlar. Gelde inan merhametli olduklarına!
    Cevapla
  • dedeoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayata döndürebilmek için Kendi usulünce kalp masajı yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!