Türkiye'den ABD'ye sert 'S-400' tepkisi!

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Demokrat Eliot Engel ve Kıdemli Üyesi Cumhuriyetçi Michael McCaul'ün Türkiye'nin S-400 alımına ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi.

Türkiye'den ABD'ye sert 'S-400' tepkisi!
Türkiye'den ABD'ye sert 'S-400' tepkisi!
GİRİŞ 13.07.2019 12:07 GÜNCELLEME 13.07.2019 12:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kılıç Twitter hesabından, Engel ve McCaul'ün Türkiye'nin S-400 alımını eleştiren açıklamalarını ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nin resmi Twitter hesabından paylaşılmasına tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı: 

 

 

''Türkiye, acil ihtiyaç duyulan hava savunma sistemi için teknik ve ekonomik bir karar almıştır. Bunun stratejik bakış açımızla hiçbir ilgisi yok ve hiçbir şekilde ABD, NATO ya da Rusya arasında yapılan bir seçim değildir. Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi'nin bu konudaki algısı ve yansıttığı tutum yanlış ve yanıltıcıdır.''

YORUMLAR 6
  • muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    13BİN YILLIK BİR MEDENİYETE SAHİP OLAN TÜRK MİLLETİNE, 200 YIL SÖMÜRÜ VE KANLA YOĞRULMUŞ BİR DEVLET KAFA TUTAMAZ, Bir gün sende duman olup tarihte ki yerini alacaksın.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyasiler diplomatlar böyle der ama bide halka sorun bakalım. Ben şahsen Batı’dan kopmak istiyorum çünkü bu adamlar ülkemizi bölmek isteyen ve bunun için sınırlarımızda olsun içeride olsun her türlü teröristeleri besleyen, finanse eden, ülkelerinde barındıran ve Fetö gibi bir teröristi ve yandaşlarını iade etmeyen ülkeler. Apaçık düşmanlarımız işte tarih boyu bu hep böyleydi. Terör saldırıları, yaptırımlar, sınırımızda ki teröristleri desteklemek ve 15 Temmuz Batı kaynaklı işgal girişimi. Bu adamların bizim düşmanımız olduğunu anlamak için daha ne olması gerekiyor ?
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yooo ben sahsen abd ve nato dan kopmamizdan yanayim. Tabi diplomatlarimiz boyle diycek.
    Cevapla
  • xxlxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Cevap bile vermeyin bu stratejik düşmanlara.
    Cevapla
  • kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    diyelim ki akdeniz de yerlerini bir saldiri hazirligi adina yer alan hacli gemileri ucak gemileri vs bir saldiri yi önüzdeki aylar icinde yapma karari alirsa ne olur yerlesen s400 bataryalri hadef alinir vurulur ve yok edilir TÜRKIYE bunu hic hesap etmemis anlasilan füzelerin gelmesi olayi en az teslim eilen sistemler kadar acil bir mesle dir ve tabii onlari koruyacak olan sistemler ama yerli ama alinmasi gereken
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    Kkaptan sen yorma kendini bir sürü paşa var onlar gerekeini yaparlar düşmanlarımızı iyi tanıyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız