Öğretmen baba, hemşire kızını hayattan kopardı

Kilis'te, öğretmen Mehmet Kurtoğlu, tartıştığı kızı Çiğdem Kurtoğlu'nu (26) boğarak öldürdü. Mehmet Kurtoğlu, ihbarda bulunduğu polis ekiplerine teslim oldu.

Öğretmen baba, hemşire kızını hayattan kopardı
Öğretmen baba, hemşire kızını hayattan kopardı
GİRİŞ 16.07.2019 13:07 GÜNCELLEME 16.07.2019 13:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, dün gece saatlerinde, Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi'nde meydana geldi. Gaziantep Çocuk Hastanesi'nde hemşire olan Çiğdem Kurtoğlu, hafta sonu tatilinde ailesinin oturduğu Kilis'e gitti. Çiğdem Kurtoğlu ile babası Mehmet Kurtoğlu, arasında dün gece saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mehmet Kurtoğlu, kızının boğazını sıkmaya başladı. Bir süre sonra Çiğdem Kurtoğlu'nun hareket etmediğini fark eden yakınları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Çiğdem'in hayatını kaybettiği belirlendi. Mehmet Kurtoğlu ise polisi arayıp, kızını öldürdüğünü söyledi. Mehmet Kurtoğlu, eve gelen polis ekiplerine teslim oldu.

Çiğdem Kurtoğlu'nun cansız bedeni otopsi için Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öğretmen Mehmet Kurtoğlu'nun emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • Ahmet cece 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar hic bilmediginiz bir olay hakkinda kesin yargilarda bulunmayin. Baba haksiz olabilir kizi magdur olabilir. Ama öldürmek her ne sebebte olursa olsun yanlistir
    Cevapla
  • birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    bilinmeyen nedenmi.kızını nasıl eğitinki seni bu kadar kızdırdı!kızına kızdığın her ne ise senin eserindir.tabiki istsnalar müstesna!
    Cevapla
  • Simyaci 4 yıl önce Şikayet Et
    O baba öfkelendi öldürdü belki oan pismanlik acisini anlamayabilir, Ama zaman gectikce hayat ona yasanmaz hale gelecek, hapistende beter,ne oldugunu bilemeyiz yazik oldu ikisinede, birisi baba biri kızı
    Cevapla
  • Guro 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkol demek batmak demektir!
    Cevapla
  • Sözü 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir öğretmeni yıllarca elalemin çocuğu çıldırtmıyor da kendi evladı çıldırtıyorsa hele bir de öğretmense haklı sebebi kaldıramadığı bir nokta mutlaka vardır. Ama ne de olsa insan canına kıymaya değmez. Evlatlar, yaşları farketmez, atalarına hiç saygı duymuyorlar, köleleriymiş gibi davranıyorlar, bağırıyorlar yeri geliyor küfür bile ediyorlar. YAZIK!. Büyüklere saygı küçüklere sevgi yok, bitti. Sosyal paylaşım denen şey iyilikleri değil saçmalıkları ve kötülükleri paylaşmak için kullanılıyor. Belki de tek faydası hayvan haklarına katkısı olmuştur ama İnsan Haklarına Zerre faydası yok.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kiyamet alametleri, ahir zamanda ölümlerin artacagi bildirilmis Sevgili Peygamber efendimiz aleyhissalatüvesselam tarafindan.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hoca hemen senaryoyu yazdın filmi oynattın kendi kendine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması