Pantolon denerken 200 bin doları çalındı

İstanbul Zeytinburnu'nda bir mağazada pantolon deneyen müşterinin içinde 200 bin dolar bulunan çantasını çalarak kaçan Cezayir uyruklu Sıdı M.(54) polis tarafından Aksaray Metro istasyonunda gözaltına alındı. Şüphelinin cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Polis şüphelinin üzerinde çalınan paranın 9 bin dolarını ele geçirdi.

Pantolon denerken 200 bin doları çalındı
Pantolon denerken 200 bin doları çalındı
GİRİŞ 24.07.2019 13:36 GÜNCELLEME 24.07.2019 13:36
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Zeytinburnu'nda bulunan bir alışveriş merkezinde 18 Temmuz 2019 tarihinde meydana gelen olayda Mardin'den İstanbul'a gelen S.B.(24) alışveriş yapmak için mağazaya girdi. Beğendiği bir pantolonu denemek için kabine giren S.B. bir süre sonra aynaya bakmak için dışarı çıktı. Ancak mağdur kabine geri döndüğünde çantasının yerinde olmadığını fark etti. Mağdur S.B. hemen polisi arayarak hırsızlığı haber verdi.

 

 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN TESPİT EDİLDİ

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili yapılan soruşturmada polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin iş yerine girip çıkarken görüntülerine ulaştı. Şüphelinin mağdurun peşinden iş yerine girdiği bir süre sonra elinde çantayla dışarı çıktığı görüldü.

 

 

METRO İSTASYONUNDA GÖZALTINA ALINDI

Görüntülerdeki kişinin daha önce 3 kez benzer suçlardan yakalanan Cezayir uyruklu Sıdı M. olduğunu tespit eden polis ekipleri bu şahsın peşine düştü. Şüphelinin izi iki gün sonra Aksaray Metro istasyonunda bulundu. Burada düzenlenen operasyonda şüpheli gözaltına alındı.

ÇALINAN PARANIN 9 BİN DOLARI BULUNDU

Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelinin cezaevi firarisi olduğu belirlendi. Şüphelinin ayrıca benzer suçlardan 3 kez polis tarafından yakalandığı ortaya çıktı. Şüphelinin üzerinden çalınan paranın 9 bin doları ele geçirildi.

TUTUKLANDI

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis paranın geriye kalanı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR 14
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    benzer suçlardan 3 kez polis tarafından yakalandığı ortaya çıktı...anla
    Cevapla
  • aziz y 4 yıl önce Şikayet Et
    )) zeytinburnu...toplama kampı )) sayın soylu el at su z.burnuna..türkiyenin toplama kampı..58 bulvar caddemizde-sahilimizde gezemiyoruz!! z.burnu devlet olsa...türkçe en az konuşulan dil olur )))
    Cevapla
  • dede korkut 4 yıl önce Şikayet Et
    doğrusu çok merak ettim; bir pantolon almaya çıkarken yanına İKİ YÜZ BİN dolar alan' 24 yaşındaki Mardinli' kim imiş ve ne iş yapıyormuş
    Cevapla
  • Mutlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Parayı çaldıran çalmış olmasın. 200 bin dolarla pantolon denemeye gidermisin?
    Cevapla
  • eksikutup 4 yıl önce Şikayet Et
    nası bi rahatlık 200bin dolarla pantolon denemek biz 10 bin dolarla kafamız baykuş gibi dönüyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor