Fatih Sultan Mehmet Köprüsü trafiğe açıldı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 27 Haziran'da başlayan asfalt yenileme çalışması sona erdi. Köprü bugün saat 18.00'den itibaren trafiğe açıldı. Bundan sonra asfalt yenileme gerektiği zaman, sadece en üstteki 2,5 santimetrelik tabakanın yenilenmesi yeterli olacak.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü trafiğe açıldı
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü trafiğe açıldı
GİRİŞ 28.07.2019 18:10 GÜNCELLEME 28.07.2019 18:27
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 27 Haziran'da başlayan asfalt yenileme çalışması sona erdi. Köprü, bugün saat 18.00'den itibaren yeniden trafiğe açıldı. 

Köprüde eski asfaltın, eski izolasyonun sökülmesi, kumlama yapılması, yeni astar ve izolasyon uygulanmasının ardından 2,5 santimetre mastik asfalt ve 2,5 santimetre taş mastik asfalt uygulaması yapıldı. Ayrıca köprünün genleşme derzleri söküldü, atölye tamiratı yapıldı ve tekrar yerine monte edildi. 

27 Haziran'da başlayan üstyapı ve derz onarım çalışmalarının 52 gün sürmesi planlanıyordu. Birinci aşama 17, ikinci aşama ise 14 günde tamamlandı. Toplam 31 gün süren çalışmada, 24 saat esasına göre yapıldı. 

Bundan sonra köprüde ihtiyaç duyulması halinde, üstyapı onarımlarında trafiğin en az seviyede etkilenmesi için en üst tabakadaki 2,5 santimetre taş mastik asfaltın yenilenmesi yeterli olacak. 

YORUMLAR 33
  • bir vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Üzücü bir haber şimdi Metrobüs yaz tarifesine geçerse zehir olur işe gidip gelmek.
    Cevapla
  • ibrahim osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    hak etmiyor artık istanbul
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    memleketin tüm imkanları, parası istanbula akıyor. istanbul herkesin aşık olduğu şehir. ama türkiye istanbuldan ibaret değil. diğer şehirlere dağıtmak lazım istanbulun sanayisini. hem böylece aşık olunan şehir rahatlamış olur. bir de yapılmadık hizmet kalmadı, ama yine de bir de şunu deneyelim diye başkan seçtiler, ne memleket yahu. seçmen istikrarlı olmalı, mantıklı düşünmeli. ama kime laf anlatıyoruz...
    Cevapla
  • Nerde? 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Binali Yıldırıma her türlü oyunu oynadılar her türlü şaibe ile seçilen nerde o şahıs?Devlet yaz kış demeden çalışırken istanbula her türlü proje sözü veren ne yapıyor? hdp sp ip chp oy verenler en çokda siz kullanacaksınız bu köprüyü acaba kullanırken ne düşüneceksiniz?
    Cevapla
  • İnegöllü 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Durmak yok yola devam.At denize balık bilmez ise ha lık bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki