Astsubay ölüm saçmıştı! Sebebi akıllara durgunluk verdi...

Adana'da eşini ve kayınbabasını öldürüp, kayınvalidesini ağır yaraladıktan sonra tutuklanan astsubayın, kayınbabasına aldığı ayakkabının değiştirilmek istendiği için cinnet geçirdiği ortaya çıktı.

Astsubay ölüm saçmıştı! Sebebi akıllara durgunluk verdi...
Astsubay ölüm saçmıştı! Sebebi akıllara durgunluk verdi...
GİRİŞ 29.07.2019 09:46 GÜNCELLEME 29.07.2019 09:49
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Adana'da eşini ve kayınbabasını öldürüp, kayınvalidesini ağır yaraladıktan sonra tutuklanan astsubayın, kayınbabasına hediye aldığı ayakkabının değiştirilmek istenmesi üzerine cinnetgeçirdiği ortaya çıktı. 

 

 

Olay, 9 Temmuz Salı günü merkez Seyhan ilçesine bağlı 2000 Evler Mahallesi 76010. Sokak'ta bulunan bir apartmanın 11. katında meydana geldi. İddiaya göre, 4 ay önce Adana'da astsubayolarak göreve başlaşan ve 3 ay öncede Büşra Güçlü (21) ile evlenen Ertuğrul Güçlü (22), olay günü işten çıktıktan sonra eşi, kayınbabası Cemal Ünlükıraner'in (58) evinde olduğu için oraya gitti. Güçlü, burada yorgun olduğunu eve gitmek istediğini söyledi. Ancak eşi Güçlü astsubaya, "Babama aldığın ayakkabıyı babam beğenmedi bunu değiştirmek istiyoruz. Gidip şimdi bunu değiştirelim" dedi. Astsubay ise yorgun olduğunu tekrarlayarak başka bir zaman değiştirmek istediğini şimdi eve gitmek istediğini söyledi. Buna rağmen eşi ayakkabıyı değiştirmekte ısrar edince astsubay ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışma çıkınca kayınbabası devreye girerek astsubaya "Bizim yanımızda kızıma bağıramazsın" diyerek ona hakaret etmeye başladı. 

Bu arada daha önce de astsubayın kayınvalidesine aldığı hediyeleri kayınvalidesinin beğenmeyip değiştirdiğini söylediği ve ne yaparsa yapsın eşinin ailesine yaranamadığını belirterek balkona gittiği öğrenildi. 

 

 

Astsubay bir süre sonra balkondan içeri girip eşini ve kayınbabasını öldürüp kayınvalidesi Sultan Ülnükıraner'i (52) de ağır yaraladı. Astsubay, komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen polise teslim oldu. Zanlı emniyete götürülerek sorguya alınıp çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. 

Astsubayın bir anlık cinnet getirip cinayet işlediğini ağlayarak pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Ağır yaralı kayınvalidesinin hastanedeki tedavisi de devam ediyor. 

YORUMLAR 37
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesele bir anlık değil bence.Onu Eşinin ailesininde bilmesi lazım.Git değiştir ne demek.Beğenmedim ne demek.Daha evliliklerinin 3.ayı...Astsubay şöyle düşündü.Bunlar benim yorgun olduğumu bilmek istemiyor.Aldığım hediyeyi beğenmiyor.Bunlar evlilik süresi boyunca beni yönetmek istiyor....Buna dur demeliyim...Tabii yaptığı işin streside bir araya geldi..Bu arada inanç ibadet galiba pek yok.Sabır,dua gibi değerler rafa kaldırılmış.Askere rmrediyor gibi tek komutta işibitirmek istemiş.Yazık oldubir aileye.Konu bir ceviz kabuğunu doldurmaz aslında Tüm lelerin,devlet yetkililerinin,psikologların bu olaydan dersler çıkarması lazım ki bir daha böyle olaylar yaşanmasın.Allah korkusu en başta şart..
    Cevapla
  • EAGLEEYE 4 yıl önce Şikayet Et
    asker adam her an olumle burun buruna surekli emir altinda stress sıkıntı bir yandan asker aileleri ve esinin ailesi bu konuda daha duyarlı olmali bir ayakkabı alti ustu yani allah rahmet eylesin kalanlara allah dayanma gucu versin
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah im aklimiza mukayyed ol, yarabbi bizleri bizlere birakma
    Cevapla
  • hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    evliliklerin en hassas olduğu ilk dönemlerinde , aileler evliliklere müdahale etmemeli. birlik beraberliği desteklemenin dışında fazla eleştiri ve yorumda bulunmamalı.
    Cevapla
  • Şükran 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olmuş aile kendisi değistiremiyormuda adamı yorgun olduğunu söylediği halde ısrar ediliyor ...bu kadar insanlar bencil olmamalı.. artık ne anlayış ne iyi niyet malesef insanlarimizda kalmadı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir