Erzurum'da ‘gri’ listedeki terörist böyle görüntülendi

Erzurum'da yakalanan ve AK Parti Karayazı Belediye Meclisi üyesi ile yeğeninin öldürülmesi olayının faili olan gri kategorideki terörist Muhammet Fadullah Kamış adliyeye çıkarıldı. Terörist Kamış'ın, terör örgütü yöneticilerinin istediği 100 bin lirayı götürmek için hazırlık yaparken düzenlenen operasyonla yakalandığı belirtildi.

GİRİŞ 01.08.2019 11:21 GÜNCELLEME 01.08.2019 16:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Erzurum'da yakalanan ve AK Parti Karayazı Belediye Meclisi Üyesi Savcı Küçük ile yeğeninin öldürülmesi olayının faili olan gri kategorideki "Şevger" kod adlı terörist Muhammet Fadullah Kamış, adliyeye sevk edildi.

 

 

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve özel harekat polislerinin ortak operasyonu sonucu önceki gün yakalanan ve AK Parti Erzurum Karayazı Belediye Meclisi Üyesi Savcı Küçük ile yeğenini öldürdüğü belirlenen terörist Kamış'ın  jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

İçişleri Bakanlığının "Terörden Arananlar Listesi"nin "gri" kategorisinde 300 bin lira ödülle aranan "Şevger" kod adlı terörist, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sabah saatlerinde Erzurum Adliyesi'ne getirildi.

 

 

Terörist Kamış, burada geniş güvenlik önlemleri arasında adliye binasına alındı.

Kamış'ın Erzurum Cumhuriyet Savcılığındaki sorgu ve işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

TERÖR ÖRGÜTÜNE PARA GÖTÜRMEK İÇİN HAZIRLIK YAPIYORDU

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre terörist Kamış, terör örgütü yöneticilerinin istediği 100 bin lirayı onlara götürmek için hazırlık yaptığı sırada, ancak titizlikle yürütülen takip sonucu yürütülen operasyonla gözaltına alındı.

Erzurum'un Karayazı ilçesinde, 18 Haziran 2019'da AK Parti Karayazı Belediye Meclis üyesi Savcı Küçük ile yeğeni Ahmet Küçük, Turnagöl Mahallesi ile Anıtlı Mahallesi arasında arazide terk edilmiş haldeki araçta ölü bulunmuştu.

YORUMLAR 2
  • Dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainleri yaşatmayın ne olur ayı besleyelim yılan besleyelim akrep besleyelim ama bunları beslemeyelim cezaevi giderlerini otel masrafı öder gibi aileleri ödesin yada idam edilsinler.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz bunları konusturacak sonrada öldürecek Erzurumda haraç veya gönüllü 100.000 tl toplanmiş Erzurumda bu oluyorsa olay çok büyuk problem yakala besle 10 sene sonra pişmanlik sal yapmayın bunu öldürün gerekirse sağ bile yakalamayın çıkan çatışmada öldüruldü deyin ama sağ yakalamayin ALLAH AŞKINA ARTIK YETER
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!