Mersin'de yerel yönetimde bir ilk

Mersin’de bir ilk yaşandı. Büyükşehir Belediyesi dahil olmak üzere 4 merkez ilçe Belediyenin Özel Kalem Müdürleri, Akdeniz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Onur Eryılmaz Gümüştok’un çağrısı ile bir araya gelerek, kentin sorunlarının çözümü ve vatandaşa daha sağlıklı ve hızlı hizmetin gitmesi noktasında güç birliği yaptı.

Mersin'de yerel yönetimde bir ilk
Mersin'de yerel yönetimde bir ilk
GİRİŞ 16.08.2019 17:02 GÜNCELLEME 16.08.2019 17:02

Yerel seçimlerin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen belediye başkanları çalışmalarını sürdürürken, kent tarihinde bir ilk yaşandı. Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ile göz dolduran ve vatandaşın takdirini toplayan Akdeniz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Onur Eryılmaz Gümüştok’un daveti ve gayretleri ile Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan, Yenişehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Oğuzhan Karayiğit, Mezitli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Emine Çil ve Toroslar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Fatih Men bir araya geldi. Dost meclisi ortamında geçen görüşmede belediyelerin siyasi kimliklerini bir tarafa bırakıp, kentin sorunlarının çözümü, vatandaşa daha hızlı ve sağlıklı hizmetin gitmesi noktasında güç birliği kurulmasına karar verildi. 5 Özel Kalem Müdürü ayrıca her ay düzenli olarak en az 1 kez olmak üzere bir araya gelme karar aldı.

 
DARISI BELEDİYE BAŞKANLARINA

Görüşme sonunda merkezdeki herhangi bir belediyenin sınırları içerisinde vatandaşa hizmet gitmesi konusunda hangi ilçe olursa olsun imkan ve olanakları ölçüsünde Özel Kalem Müdürlerinin ortak hareket etmesi kararı alındı.

Akdeniz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Onur Eryılmaz Gümüştok’un çağrısına olumlu yaklaşan Belediyelerde görevli Özel Kalem Müdürlerinin bu davranışı ve sağduyulu tavırları da büyük takdir topladı. Kentin ve vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında aynı inisiyatifi Belediye Başkanlarının da alması, kentin mevcut sorunlarının çözümü noktasında yarar sağlayacaktır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı