Sefaköy'deki patlama/FOTOGALERİ

Sefaköy'de Emniyet Amirliği yakınında meydana gelen patlama çevrede paniğe yol açarken polis geniş güvenlik önlemleri aldı. İşte olay yerinden gelen ilk görüntüler :

Sefaköy'deki patlama/FOTOGALERİ
Sefaköy'deki patlama/FOTOGALERİ
GİRİŞ 25.12.2007 20:55 GÜNCELLEME 25.12.2007 20:55

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Küçükçekmece'deki patlamada 7 kişinin yaralandığını açıkladı.


Sefaköy Kartaltepe Mahallesi Namık Kemal Caddesindeki olay yerinde incelemelerde bulunan Cerrah, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi çöplükte bir patlama meydana geldi. 7 kişi yaralandı. 6'sı hafif yaralı. Bir bayan vatandaşımız da ameliyatta. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.


Cerrah, gazetecilerin, "Patlamaya ses bombasının yol açtığı söyleniyor, doğru mu?" sorusu üzerine de "Arkadaşlarımızın düşüncesi de bu yönde, ama kesin sonuçları daha sonra göreceğiz" dedi.


Daha sonra Rumeli Hospital'a giden Cerrah, burada ameliyata alınan yaralı Fatma Ağdemir'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Cerrah, çıkışta yaptığı açıklamada, Ağdemir'in, ameliyatın ardından yoğun bakımda tedavisinin sürdürüldüğünü söyledi.


Bu arada, diğer yaralılardan Meltem Karataş'ın Küçükçekmece Doğan Hastanesinde, Ümmü Ağdemir, Abdülkadir Küpeli, Talip Ayhan ve Gülhan Uçun'un da Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alındığı öğrenildi


PATLAMA SONRASI İLK GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN


 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Suudilerden Türk şirkete 'çılgın' teklif! İspanyol, İtalyan ve Çinlileri geride bıraktı
Tokat'ta erkek öğrencilere peçe takıp etek giydirdiler! MEB soruşturma başlattı