Emine Bulut'u öldüren Fedai Baran kimdir? Sözleri çileden çıkarttı...

Kırıkkale'de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut'un son görüntüsü Türkiye gündemine bomba gibi oturdu. Emine Bulut'u çocuğunun önünde boğazını keserek öldüren Fedai Baran'ın ifadesi çileden çıkardı. Peki Emine Bulut'un ölümüne sebep olan Fedai Baran kimdir?

Emine Bulut'u öldüren Fedai Baran kimdir? Sözleri çileden çıkarttı...
Emine Bulut'u öldüren Fedai Baran kimdir? Sözleri çileden çıkarttı...
GİRİŞ 23.08.2019 15:50 GÜNCELLEME 23.08.2019 15:50
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Emine Bulut'un boğazını keserek öldüren Fedai Baran olayın ardından gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Fedai Baran, ifadesi ortaya çıktı. Emine Bulut'tan 4 yıl önce boşandığını söyleyen katil zanlı "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sinirlenip yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" dedi. 

 

 

İşte Fedai Baran'ın o ifadesi

"Eski eşim ve çocuğumla lokantada bir araya geldik. Önce konuştuk. Ardından tekrar başka biri ile evlenip evlenmeyeceğini, böyle bir şey duyduğumu söyledim. Kendisi de bana evleneceğini beyan etti. Ardından çocuğumun velayet konusunu konuştuk. Ancak kendisi bana çocuğumun yanında hakaret etti, küfür etti. Ben de sinirlenerek sürekli yanımda gezdirdiğim bıçakla, önce karın kısmına vurdum. Ardından benim boğazıma sarılarak bağırmaya başladı, ben de vücudunun değişik bölgelerine bıçak vurup, lokantanın önünde bulunan taksiye binerek kaçtım. Burada polis ekipleri yakaladı."

 

 

EMİNE BULUT'UN SON SÖZLERİ...

18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'nde bir restaurantta eski eşi Fedai Baran ile bir araya gelen Emine Bulut'un yanında 10 yaşındaki kızı da vardı. Eski eşler arasında tartışma çıktı, Fedai Baran eski eşini gözü dönmüş bir şekilde defalarca bıçakladı.

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran tarafından öldürülen Emine Bulut'un son sözleri "Ölmek istemiyorum" oldu. Talihsiz kadının kameralara yansıyan son görüntülerinde, yanında bulunan kızının "Anne lütfen ölme" diyerek feryat etti. 

YORUMLAR 18
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve Bunun gibi Katillere Nefes aldıran Adalete Lanet olsun!.
    Cevapla
  • idamlık garabet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar asılmazsa Türķiyede çok fedai baranlar , keyfine göre kadınları keserler .
    Cevapla
  • HATTİLİ ALP 4 yıl önce Şikayet Et
    Fedai baran kimdir diye başlık atmışsınız ama açıklamamışsız. Fedai baran hangi inanca ait, hangi partiye üye hangi örgütlerin üyesi. Açıklayında halkta bilsin...
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    O katilde Uyuşturucu dahil her şey varmış?
    Cevapla
  • DOBRA 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen vede aslen nereli,herkes bilsin ne olduğunu
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    O yavrucağın psikolojisini düşünemiyorum bile!.. Şu an bu haberi okudum tüylerim diken diken Yarabbi :( Düşünün en kıymetli kişi, anneniz yine sizin için o denli önemli babanız tarafından gözlerinizin önünde katlediliyor!.. Devlet bu kızımıza en güzel şekilde destek olmalı. Aman Allahım...
    Cevapla
  • Iskender 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhametini kaybeden insanlığını kaybetmiştir merhamet etmeyene merhamet edilmemeli onun için idam kesinlikle gelmeli saygılarımla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!