Veliler huzursuzdu! Bakan Selçuk açıkladı: Soruşturma başlattık

Özel sınıf iddiaları ile ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Hangi okulda bu tür bir fiil işlenmişse, bununla ilgili gelen şikâyetleri toparlayıp bu okulların tamamına ilişkin soruşturmayı başlattık. Bunun kesinlikle yapılmaması gerektiği ve asla izin vermeyeceğimizi de çok büyük bir kararlılıkla ortaya koyduk. Bu bizim asla onaylamayacağımız bir şey." dedi.

Veliler huzursuzdu! Bakan Selçuk açıkladı: Soruşturma başlattık
Veliler huzursuzdu! Bakan Selçuk açıkladı: Soruşturma başlattık
GİRİŞ 25.08.2019 11:23 GÜNCELLEME 26.08.2019 15:05
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Hakan Çelik'in CNN Türk'te sunduğu Hafta Sonu programına katıldı.

 

 

Bakan Selçuk, özel sınıf iddiaları hakkında şu açıklamayı yaptı: "Hangi okulda bu tür bir fiil işlenmişse, bununla ilgili gelen şikâyetleri toparlayıp bu okulların tamamına ilişkin soruşturmayı başlattık. Bunun kesinlikle yapılmaması gerektiği ve asla izin vermeyeceğimizi de çok büyük bir kararlılıkla ortaya koyduk. Bir okulun içerisinde ayrı bir sınıfı farklı bir şeye dönüştürmek bizim asla onaylamayacağımız bir şey."

Öte yandan, LGS'nin değiştirileceği iddialarına yanıt veren Bakan Selçuk, "LGS'yi değiştirme çabamız yok" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 49
  • BAC 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki Bakanım sorumsuz bir aile ve sorumsuz bir çocuk buna birde sorumsuz öğretmen eklersek, zeki ve çalışkan öğrencinin ne kabahati var.Çocuk okulda ders çalışmaz, dinlemez dinlettirmez, düzeni ve huzuru bozar.Çalışacak olan yada zeki olan öğrencinin kabahati ne.
    Cevapla
  • atmaca53 4 yıl önce Şikayet Et
    özel okullarda aynı mantıkla işletilmiyormu paran varsa özel okula yoksa devlet okuluna özel okullarda yetişen çocuklar en iyi mevkilerde iş yerleşirken devlet okullarından yetişenler daha alt kademe işlerde yer alacak üst düzey firmalar işe alımlarda okul isimlerini ön planda tutuyor özel okullar kapatılmalı her çocuk eşit eğitimi hak ediyor
    Cevapla
  • hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomik durumuna veya ailesinin sosyal statüsüne göre değil de, başarı seviyesine göre ayrı sınıf olup çocuğun kendine uygun hızla ilerlemesi güzel bir şeydir. zeki, çalışkan ve başarılı çocuk neden başarısızı beklesin? Onun önü açılmalıdır. Ama ekonomik durum veya sosyal statüye göre sınıf açılırsa bunu yapan da, göz yuman da en ağır hukuki yaptırıma muhatap olmalıdır. Kabul edilemez, affedilemez. Kitaba sığmaz, insanlıkla bağdaşmaz.
    Cevapla
  • can 4 yıl önce Şikayet Et
    ekonomik durum ve sosyal statü, çocuğun zeki çalışkan ve başarılı olma durumunu da etkileyen faktörlerdir. çocuk büyürken yediği içtiğinden tut bebekken maruz kaldığı iletişim dilinin zenginliği dahi zekasını etkiler. söylediğiniz şey kesinlikle çare değil. anadolu liselerinin anadolu lisesi olduğu yıllarda, bunlara giden çocuklar yine çoğunlukla orta sınıf çocuklarıydı. varoşlardan gelen çocukların anadolu lisesine, fen lisesine girme olasılığı düşüyor.
    Cevapla
  • m3hk 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin dediğin dahada yanlış bence. Çocuğa evde ilgi yoksa okulda hoca dışlıyorsa zekide olsa farketmez.
    Cevapla
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Sağlam domates çürük domates misali. Benim ki bozuk, senin ki benim kini düzeltsin ya da benim ki senin başarılı evladını kendine benzetsin. Çok komik.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzı olan yorum yapmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı