RTÜK Başkanı'ndan Bildirici'ye tepki: Varsa insafa davet ediyorum

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, kurul üyesi Faruk Bildirici'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi. Şahin, "Biz, RTÜK olarak bu yeni seçilen üyemize artık serbest meslek mensubu değil Kamu Kurumu üyesi olduğunu anlatamadık. Kendisini ciddiyete ve asıl işini yapmaya ve varsa insafa davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

RTÜK Başkanı'ndan Bildirici'ye tepki: Varsa insafa davet ediyorum
RTÜK Başkanı'ndan Bildirici'ye tepki: Varsa insafa davet ediyorum
GİRİŞ 29.08.2019 12:14 GÜNCELLEME 29.08.2019 13:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

RTÜK Kurulu üyesi Faruk Bildirici, sosyal medya hesabından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'i hedef alan paylaşımlar yaptı. 

 

 

RTÜK Başkanı Şahin de Bildirici'nin paylaşımlarına tepki göstererek, "Kendisini ciddiyete davet ediyorum" dedi. Şahin şu ifadeleri kullandı: 

Biz, RTÜK olarak bu yeni seçilen üyemize artık serbest meslek mensubu değil Kamu Kurumu üyesi olduğunu anlatamadık. Kendisini ciddiyete ve asıl işi olan kurum üyeliği yapmaya ve varsa insafa davet ediyorum. RTÜK’ te hiç bir dosya RTÜK Başkanı’nın çekmecesinde beklemez.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • gerçekler 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık akşam haberlerinde paso Şiddet , Kadın Cinayeti, Şehitler ve Cenazeler üzerinden, algı haberleri yapılarak, Toplumun Ruh halini bozmaya çalışıyorlar. Böyle algı oyunları ile İnsanları huzursuz , mutsuz bir hale getirmeye çalışıyorlar. Bıktık artık kardeşim. Haberler sadece ve sadece şiddet kötülük hırsızlık istismar , kavga, dövüş v.s. ... Evde ailemizle, çocuğumuzla beraber izleyebileceğimiz doğru dürüst bir programda kalmadı, Kanalda kalmadı.
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 4 yıl önce Şikayet Et
    faruk bildirici malum şahıs kafa chpli olunca insafda olmaz iş de olmaz hayrda olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı