Emniyet şeridinde feci kaza: 1 ölü 9 yaralı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, Suriye uyruklu Ahmet Kassab'ın emniyet şeridindeki otomobili, arkadan başka otomobilin çarpmasıyla bariyerleri aşıp, ters döndü. Kazada Kassab yaşamını yitirirken, 9 kişi de yaralandı.

Emniyet şeridinde feci kaza: 1 ölü 9 yaralı
Emniyet şeridinde feci kaza: 1 ölü 9 yaralı
GİRİŞ 01.09.2019 12:36 GÜNCELLEME 01.09.2019 12:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, sabah saatlerinde, Akyazı ilçesi TEM yolunun İstanbul yönünde meydana geldi. Emrah Akbaş'ın kullandığı 34 KP 7372 plakalı otomobil, Suriyeli Ahmet Kassab yönetimindeki emniyet şeridinde park halinde duran 34 MM 4830 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle Kassab'ın kontrolünden çıkan otomobil, bariyerleri aşarak, ters döndü.

Kazada Suriyeli sürücü Ahmet Kassab ile aracındaki Muhammet Kassab, Ali Ahmet, Mahmut Cüneyt Şuveyhene, Mustafa Cüneyd Şuveyhene, Muhammed Şuveyhene ve diğer sürücü Emrah Akbaş ile otomobilindeki Şükrü, Aynur ve İsmail Akbaş yaralandı. İhbarla gelen sağlık görevlileri, 10 yaralıyı ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Ahmet Kassab, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Yozgatlı Fetih 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca yolda gidip emniyet şeridindeki duran arabaya çarpmak ne kadar büyük bir beceri. Türkiye'de Allah'a emanet yaşıyoruz
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Emmiyet seridi cok tehlikeli. Arabada ariza meydana gelirse arabayi emniyet seridine cekip varsa derhal surucu ve yolcular guvenlik bariyerinin arkasina gecmesi lazim veya guvenli bir yere gecmisi lazim. Allahim rahmet eylesin yakinlarina bol sabir versin. Amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı