4 aile daha çocukları için HDP binası önünde!

Diyarbakır'da 4 aile, çocuklarının dağa kaçırıldığını iddia ederek, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlattı.

GİRİŞ 03.09.2019 11:39 GÜNCELLEME 03.09.2019 16:24
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Fevziye Çetinkaya, 4'ü kız 11 çocuğundan S. Çetinkaya'nın (17), 30 Ağustos'ta HDP'lilerce dağa kaçırıldığını iddia ederek, İl Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.

 

 

Anne Çetinkaya sabah saatlerinde, beraberinde eşi Şahap ve 4 çocuğu ile geldiği merkez Bağlar ilçesindeki HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi başlattı.

Çetinkaya ailesiyle birlikte 3 aile daha HDP binası önündeki eyleme katıldı. 

HACİRE ANNE ÖRNEK OLDU

 

 

Diyarbakır'da anne Hacire Akar, HDP'lilerce dağa kaçırıldığını iddia ettiği oğlu Mehmet Akar için 22 Ağustos'ta HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatmıştı. Oğlunu teröre kurban vermemek için başlattığı oturma eylemi sonuç veren anne Akar, kararlı mücadelesiyle 24 Ağustos'ta oğluna kavuşmuş, çocukları dağa kaçırılan diğer annelere de örnek olmuştu.

YORUMLAR 88
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    herkes hacime anneler destek olsun kürt kardeşlerim korkmayın her evden bir kişi oraya gitse ses getirir hdp sizi kullanıyor çocuklarınız dağlarda perişan onların çocukları yurt dışında refah içinde yaşıyor kendileri dokunulmazlık zırhı altında refah içinde yaşıyor bunlara oy verdiğinizde onları cesaretlendiriyorsunuz siz cesaretlendiğiniz zaman devlet size yardım edecektir haydi türkler mesajlarınızla hacime anneye destek olalım
    Cevapla
  • said 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlara oy veren leeeer bu zulme hepiniz aynı oranda ortaksınız. zalimler için yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • hop 4 yıl önce Şikayet Et
    pkk ya hdp ye demokrasi desteği verenlerin allah belaasını versin. pk ya da hdp ye de Allah belalarını versin.DEvletimiz var olsun.
    Cevapla
  • mardini 4 yıl önce Şikayet Et
    hdp açık açık pkk yan destek veriyor. kapatılmalı. imamoğlu da ihanete yani bu pkk ya destek turuna çıktı. ona da kayyum gerek. Allah hainlerin belasını versin.
    Cevapla
  • Suat Ak 4 yıl önce Şikayet Et
    İmansızoğlu nerdesin niye bu Annelere destek çıkmıyon çünkü senin gibiler köştek değil deştek olsa bu Anneler ağlamaz teror biter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık