Canan Kaftancıoğlu'na 9 yıl 8 ay hapis cezası!

Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle yargılanan Canan Kaftancıoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılama", ''kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret'', ''Cumhurbaşkanına hakaret'', ''halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek'' ve ''terör örgütü propagandası yapmak'' suçlarından 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına mahkum edildi.

GİRİŞ 06.09.2019 15:48 GÜNCELLEME 06.09.2019 16:57
Bu Habere 645 Yorum Yapılmış

İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, avukatların savunmasını tamamlamasının ardından Kaftancıoğlu'na son sözü soruldu.

 

 

Asla son sözünün olmayacağını ifade eden Kaftancıoğlu, "Biz mevsimi başladı, o kaybetti. Biz kazandık, 80 milyon kazandı. Karar ne olursa olsun düşüncelerimden ve söylediklerimden vazgeçmeyeceğim. Çünkü biz mevsimi başladı, o kaybetti, biz kazandık." şeklinde beyanda bulundu.

Son sözün ardından ara veren mahkeme heyeti müzakerenin ardından kararını açıkladı.

 

 

Mahkeme Heyeti, Kaftancıoğlu'nu "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılama" suçundan 1 yıl 8 ay, ''kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret'' suçundan 1 yıl 6 ay 20 gün ''Cumhurbaşkanına hakaret'' suçundan 2 yıl 4 ay, ''halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek'' suçundan 2 yıl 8 ay, ''terör örgütü propagandası yapmak'' suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezası olmak üzere toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırdı.

YORUMLAR 645
  • hüsnü 4 yıl önce Şikayet Et
    istanbulu size veren kalleş hainlere lanet olsunki seni böyle konuşturuyor. o nankörler chp nin iktidarının yokluk ,sefalet , hastane,eczane ,emekli maaş kuyruklarını anarşi ve bölünme getireceğini bile bile size istanbulda seçtiler . seni böyle konuşturuyorlar .rahatlık biryerlerine battı nankörlerin.
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    hainler için yaşasın cezaevi.
    Cevapla
  • gakgo 23 4 yıl önce Şikayet Et
    çok konuştunda boş konuştun sonuca bakarsak zorlada olsa insan edicekler seni doğru karar
    Cevapla
  • Osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ceza iyi oldu bu cahilin aklı başına gelsin.bu chp zihniyeti bozuk.ülke adına hiç bişey yapmadı bu chp.chp=hdp aynı kafa bu iki partide kapatılsın.kılıçdaroğlu kasetle geldi .
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın çok tehlikeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı