HDP'li Oluç: Çocuklarınızı bize sormayın!

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, dağa kaçırılan evlatlarını terör örgütünün elinden kurtarmak için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi gerçekleştiren ailelerle ilgili, "Sizin soracağınız yer biz değiliz, AK Parti ve MHP'ye sormanız gerekiyor" dedi.

HDP'li Oluç: Çocuklarınızı bize sormayın!
HDP'li Oluç: Çocuklarınızı bize sormayın!
GİRİŞ 06.09.2019 16:14 GÜNCELLEME 06.09.2019 16:17
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

 

Diyarbakır'da HDP il binası önünde çocuklarının terör örgütünün elinden kurtarılması için eylem yapan aile sayısının 11'e yükselmesiyle ilgili konuşan Oluç, çocukların akıbetinin AK Parti ve MHP'ye sorulması gerektiğini söyledi.

Eylem yapan aileler hakkında "Sizin soracağınız yer biz değiliz" diyen Oluç, "AK Parti ve MHP'ye neden adım atmıyorsunuz diye sormanız gerekiyor" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 75
  • Tarihi şuur 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu neden hala bunlar milletin vekili maaşı almaya devam ediyor. ..!yuuh. ..!hdp ve tüm destekçisi teşekküllü kapatılsın. .!! Ey kudretli hakan Abdülhamid Han neredesin!
    Cevapla
  • Lavibu 4 yıl önce Şikayet Et
    Acikca teror orgutune destek veren ve ulkenin birlik beraberlik unsurlarina zarar veren bu partiyi kapatmama gerekcesi nedir anlamiyorum kapatin kardesim bu partiyi hepsinide iceri tikin siyasi yasak getirin ulke hdp ile ugrasamaz artik yeter yani...Savcilari gorev basina davet ediyorum...
    Cevapla
  • Küstah 4 yıl önce Şikayet Et
    Hatta kğstahoğlu küstah
    Cevapla
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    şu aymaza bak..hem suçlu hem güçlü derler.Hem çocukları kaçırıp terörist yapacan hemde diyecen gidin akp ye mhp ye sorun.Bu ne lahana bu ne turşu.Bunların hepsi terörist, hükümet hemen derhal bu hdp denen terör yuvasını kapatmalı yönetici kılığındaki teröristleri hemen içerş almalı ve bir daha bunlara parti kurma izni vermemeli.nokta..
    Cevapla
  • Eyüp66 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım insanmı diye .İkisinide göremedim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı