Bakan Akar: Oyalanmaya tahammülümüz kalmadı

Milli Savunma Bakanı Akar, güvenli bölge için müşterek kara devriyesinin 8 Eylül'de başlayacağını açıkladı. ABD'ye stratejik ruhuna uygun hareket etme çağrısı yapan Akar, "Oyalanmaya tahammülümüz kalmadı. B planımız da C planımız da hazır. Böyle bekleyeceğimiz sanılmasın" diye konuştu.

GİRİŞ 06.09.2019 16:52 GÜNCELLEME 06.09.2019 17:29
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile geldiği 2. Ordu Komutanlığında onur kıtasını selamladı, görev teslimi gerçekleştirdi, inceleme ve denetlemelerde bulundu. Bakan Akar, burada güvenli bölgeyle ilgili açıklamalar yaptı, müşterek kara devriyesinin 8 Eylül'de başlayacağını duyurdu.

 

Bakan Akar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Cumhurbaşkanımızın da tekrar söylediği gibi, stratejik ruhuna uygun birlikte terörle mücadele yapmak istiyoruz. 

YPG'den PKK'dan hiçbir farkı yoktur. Aksini söylemek bizim aklımıza hakarettir.

Gecikmeye tahammülümüz yok. Oyalanmaya tahammülümüz yok. Geçmişteki olayları unutmadık. Biz bir an önce teröristlerin geri çekilmesi, ağır silahların toplanması, orada müşterek devriyelerin başlaması, havada helikopter, İHA, faaliyetlerinin başlaması. Bu konuda biz ısrarlıyız. 

Beraber çalışalım. Olmadı mı? Kusura bakmayın, B planımız da C planımız da hazır. Hep bekleyeceğiz sanılmasın. Böyle bir şey yok!

KAYNAK: AA
YORUMLAR 43
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibi işinde kararlı 10 bakanımız olsa bu ülke daha bambaşka olur..sizi tebrik ediyorum..allah başarılarınızı daim etsin..güç ve kuvvet versin...
    Cevapla
  • alp 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz şunu net biliyoruz: Ülkemizde ve Orta Doğu'da cereyan eden tüm terör faliyetlerinin sponsor ve organizetörü zalim ve ahlaksız abd yönetimidir. Onları kullanan yahudi milyarderlerdir.Bunlar ile bir adım yol yürünmez! Aslında becerebilsek bu siyonistlerin ekonomilerini bitirmemiz gerekiyor!
    Cevapla
  • kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD ye güvenmeyin.planımızı iyi yapın.
    Cevapla
  • seyirc 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ay olacak bir seyler sanki
    Cevapla
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyalanmaya tahammülümüz kalmadı :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!