Beylikdüzü'nde okul servisi takla attı

Beylikdüzü'nden gelen son dakika haberine göre öğrencileri taşıyan okul servis aracı takla attı. Çok sayıda öğrenci yaralandı. Olay yerinden ilk görüntüler gelirken çok sayıda ekibin bölgeye sevkedildiği bildirildi.

GİRİŞ 12.09.2019 09:12 GÜNCELLEME 13.09.2019 07:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Beylikdüzü'nde kazaya karışan öğrenci servisi takla attı. Olay yerinde yaralı öğrencilerin olduğu bildirildi.Çok sayıda ekip şu an bölgede...

OTOMOBİLLE ÇARPIŞIP DEVRİLDİ

Kaza saat 08.15 sıralarında Beylikdüzü'nde meydana geldi. Bir otomobille çarpışan okul servisi devrildi. Öğrenciler kaza sonucu yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAZADAN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ





OKUL ÇEVRELERİNDE DENETİM SÜRÜYOR

 

 

Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla okul çevrelerindeki denetimlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın koordinasyonunda tüm ilçelerde, Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin katılımıyla okullarda ve çevrelerinde uygulama gerçekleştirildi. Uygulamaya, Mobil Okul Timleri, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Motosikletli Yunus Timleri, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler de katıldı.Uygulama çerçevesinde, okul önleri ve yakınlarında şüpheli araçlar ile servis araçları durdurularak kontrol edilirken, şüpheli kişilere de GBT uygulaması ve üst araması yapıldı.Mobil Okul Timleri, okulların civarında gerekli emniyet tedbirlerini alırken, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler de okul servis minibüsleri ve sürücülerinin kontrollerini gerçekleştirdi. Evrakında noksanlık bulunan sürücülere cezai işlem uygulandı.

 

 

YORUMLAR 11
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    çocuk taşıyorsun çocuk. kaçla gidiyorsun bu koca araç takla atıyor?
    Cevapla
  • RUMELİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Servislerin sıkı denetlenmesi gerek Emniyetimize güveniyoruz.Rabbim evlatlarımızı korusun
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun suçlusu sadece şoför değil. Bu şoförü 2 yada 3 iş almak için zaman stresine sokan işveren. Yasal düzenlemeleri doğru yapmayan ve denetlemeyen devlet (Minübüs ve servis aracı kullanabilme belgesinin alelade dağıtılması).
    Cevapla
  • cevdet guneri 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun.Kaza ne şekilde olmuş, yaralı kardeşlerimızin isimleri. Rabbimiz Şafii ismiyle acil şifalar versin inşallah.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Önüne gelen servis şoförü oluyor yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!