HDP binası önüne, evladı için bir anne de Bursa'dan geldi!

Diyarbakır'da, kayıp çocuklarının bulunması için HDP il binası önünde oturma eylemine Bursa'dan gelen Türkan Mutlu da katıldı.

GİRİŞ 15.09.2019 19:22 GÜNCELLEME 16.09.2019 09:20
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Anne Türkan Mutlu, 7 yıl önce Balıkesir'de üniversiteyi kazanan ve kayıt yaptırmayıp, kandırılarak dağa götürüldüğünü iddia ettiği kızı Ceylan Şeyma Tekin (24) için oturma eylemine başladı.

 

 

"OKUYACAKTI, KİMSESİZ ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKACAKTI, KANDIRIP DAĞA GÖTÜRDÜLER"

Türkan Mutlu, kızını televizyonda Kobani'de terör örgütü PKK saflarında gördüğünü öne sürerek, "BDP'ye gittim. Kızımı bırakmalarını, beni götürmelerini istedim. Kızıma sesleniyorum. Eve dön. Bana okuyacağını, kimsesiz çocuklara sahip çıkacağını söylüyordun. Yalvarıyorum gel" dedi.

 

 

AİLE SAYISI 34'E YÜKSELDİ

HDP önünde bekleyen aile sayısı Türkan Mutlu ile birlikte 34 oldu.

YORUMLAR 33
  • VATANDAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    chp bitmeden hdp bitmez.hdp bitmeden de pkk bitmez.
    Cevapla
  • Evrensel DEĞER 4 yıl önce Şikayet Et
    Hak, hukuk, adalet yürünerek, afiş taşıyarak değil, mazlum anaların yanan yüreklerinden yükselen ciğerimi verin, haklı çıkışları ve hissiyatlarının yanında olmakla olur.Asıl ve makul direniş bu anaların, 15 Temmuz davasında sancağı düşürmemek için tankın önüne canıyla set kuranların direnişidir. Başkalarının acısı, keder ve göz yaşı üzerinde yaşam imar edilmez.Zulümle abad olanı sonu berbat olur.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay arkadaşne kadar çok mağdur aile varmış. Bilerek gönderiyorlar diye beddua ediyordum artık dua ediyorum. Mazlum zerdüşt bile olsa mazlumdur ve merhamete layıktır. Allah medyaya kanıp yanlış tarafa öfke yöneltmekten korusun. Amin.
    Cevapla
  • Ok atan 4 yıl önce Şikayet Et
    atena gökan ın hiç sesi çıkmıyor. Hdp, pkk ya laf edemiyecek kadar tırsak mı yoksa onlardan mı
    Cevapla
  • s.e. 4 yıl önce Şikayet Et
    bu aydın kesim ne kadar hümanist çağrışımlar yapsada vatandaş tarafından destek görmemişlerdir sevilmemişlerdir. çünkü samimiyetleri inandırıcılkalrı yok. örnek mi Kaz Dağları için devleti protesto ederler onlarca orman yangınını çıkartan pkk ya laf söyleyemezler. cumartesi annelerini desteklerler hdp önünde bekleyen anneler için tek bir destek mesajı atmazlar. işin garibi adam Devlet tepkisinden çekinmiyor pkk nın tepkisinden çekiniyor.nasıl bir korku. bence hepsi ortak bir yerden yönetiliyorlar. çok kuvvetli bir tehdit-şantaj ve baskı görüyorlar. muhtemelen kirli kasetler ile hepsi şantaj görüyor.
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gereken ceza verilmrli kravatlı teroristlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt