PKK'ya soğuk duş! 13 terörist öldürüldü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında Jandarma Özel Harekat timlerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirildi. Ayrıca Pençe Harekatı ile koordineli olarak Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesine düzenlenen hava harekatında 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Son gelen haberlere göre de Hakkari'de de 3 terörist etkisiz hale getirildi...

PKK'ya soğuk duş! 13 terörist öldürüldü
PKK'ya soğuk duş! 13 terörist öldürüldü
GİRİŞ 24.09.2019 16:19 GÜNCELLEME 24.09.2019 16:40
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında, Jandarma Özel Harekat timlerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda, 7 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Pençe Harekatı ile koordineli olarak Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesine düzenlenen hava harekatında 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirild

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, iç güvenlik operasyonları kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Özel Harekat timlerince, Yüksekova ilçesi kırsalında hava destekli operasyon düzenlendi.

Operasyonda, kış hazırlıkları içerisindeki 7 terörist etkisiz hale getirildi.

 

 

Bölgede operasyonlar sürüyor. 

BİR DARBE DE HAKKARİ'DE

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''Hakkâri kırsalında icra edilen hava destekli operasyonda bölücü terör örgütü mensubu 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.'' ifadeleri yer aldı. 

YORUMLAR 10
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Delikten çıkanları değil,deliğin içini kurutmamız gerekiyor. Ne olacaksa olsun,girelim inlerine.bu kadar kahraman yiğitle neler yapılmaz.
    Cevapla
  • memom 4 yıl önce Şikayet Et
    ASELSAN sağolsun artık silahtan çok ne var. üretecek . bunların üzerine deneyecek.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hey MaşşaAllah!... Eylül Ayıda Bayağı Bereketli çıktı? ..
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kışa girerken böyle duşlar alsınlar girdikleri delikte geberip gitsinler. Oksijen tüketmek başta olmak üzere Dünyaya verdikleri zarar yeter. Toprağa belki faydaları olur gübre niyetine.
    Cevapla
  • Serhan Mukan 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Ağar: Türkiye Fırat’ın doğusuna artık çok daha iyi, çok daha kararlı bakmak zorundadır.Çünkü artık çözüm oradadır. Yoksa Türkiye’nin içindeki çözüm çaresizdir. Ekonomik türbülanslardan, yaptırımlar, karşı karşıya kalmalardan korkanlar, korkutulanlara ise MİLLİ MÜCADELEDEN İLHAM ve CESARET ALIN derim."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Sorumluluğu üstüme alıyorum
'AK Parti çoğunluktayken yapamıyorduk' diyerek duyurdular! İBB'den özelleştirme kararı