Özel halk otobüsü kaldırıma çıktı! Çok sayıda yaralı var

İstanbul’da Avcılar E-5 karayolu yan yolda Cihangir mevkiinde kontrolden çıkan özel halk otobüsü kaldırıma çıktı. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 01.10.2019 15:27 GÜNCELLEME 01.10.2019 15:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul’da Avcılar E-5 karayolu yan yolda Cihangir mevkiinde kontrolden çıkan özel halk otobüsü kaldırıma çıktı. Kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Avcılar’da E-5 otoyolunda seyir halinde olan özel halk otobüsü iddiaya göre başka bir otobüs şoförünün sıkıştırması sonucu önce aydınlatma direğine çarptı daha sonra ise orta refüje çıkarak durabildi. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza saat 13.00 sıralarında Avcılar E-5 Cihangir mevkiinde yan yol üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Y. yönetimindeki 34 SE 4649 plakalı özel halk otobüsü, iddiaya göre, o esnada yanından geçmekte olan başka bir halk otobüsünün sıkıştırması sonucu önce aydınlatma direğine çarptı. Daha sonra ise orta refüje çıkarak durabildi. Kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Yaralı vatandaşlara ilk olarak yoldan geçen vatandaşlar müdahale etti. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı vatandaşlar 112 ekipleri tarafından çevrede bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Öte yandan kazada özel halk otobüsünün çarptığı aydınlatma direğinin düşmesi sonucu bir araçta ise maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

YORUMLAR 9
  • Gerçek Analiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Serseri kılıklı, gözünü para hırsı bürümüş, yaptığı işi kamu hizmeti olarak görmeyen, para kazanmaktan başkaca bir gayesi olmayan basit insanlar sürüsü.
    Cevapla
  • güneydoğulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadımköy Esenyurt Kıraç mavi toplu taşıma araçları birer trafik canavarı kontrol yapılmiyor kazaların devamı gelecek.??????
    Cevapla
  • Kazım 58 4 yıl önce Şikayet Et
    istanbul trafiginin iki aracı varki biri taksi biri minübüsler.bunlar tam bir trafik terörüdür.silaha gerek yok araçları öyle kullanıyorlarki akla zarar.nedenide kendi araçları olmadıgı için.
    Cevapla
  • Gurbetçi Viyana 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkilerde sanki gökten inmiş gibi kullanıyorlar, eğitim meselesi.
    Cevapla
  • Yusuf Gökmen 4 yıl önce Şikayet Et
    kıraç Esenyurt
    Cevapla
  • Yaralı-yolcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Birbirleriyle yarış yapıp yolcu almak için..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi