Erdoğan'ın sözleri TT oldu! Operasyonun adı ne olacak?

Fırat'ın Doğusu'na yapılması öngörülen harekatın adının ne olabileceği konusunda çeşitli tahminler yapılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yapmış olduğu konuşmasındaki 'Barış Pınarları' ifadesi Twitter'da gündem oldu. Olası bir harekat gerçekleşirse adının 'Barış pınarı' olabileceği konusunda birçok yorum yapıldı.

GİRİŞ 06.10.2019 11:09 GÜNCELLEME 06.10.2019 11:14
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Fırat'ın Doğusu'na harekat gerçekleştirilecek mi, gerçekleştirilmeyecek mi netlik kazanmazken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlüt Çavuşoğlu ve Hulusi Akar'ın son günlerdeki açıklamalarıyla böyle bir harekatın gerçekleşmesinin olası olduğu bir gerçek. Erdoğan'ın dün yaptığı bir konuşmada harekatla ilgili 'Barış Pınarları' ifadesini sıklıkla dile getirmesinin ardından harekatın adının 'Barış Pınarı' mı olacak sorusunu akıllara getirdi.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında Suriye'de Fırat'ın doğusuna yönelik olası harekata ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

BARIŞ PINARLARININ ÖNÜNÜ AÇMA VAKTİDİR

 

 

Erdoğan, operasyona ilişkin, 'Hazırlıklarımızı yaptık, harekât planlarımızı tamamladık, gereken talimatları verdik. Kararı verilen ve süreci başlamış olan barış pınarlarının önünü açma vakti, belki bugün, belki yarın denebilecek kadar yakındır. Hem karadan hem havadan bu harekâtı yürüteceğiz' dedi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasındaki 'Barış pınarları' ifadesi, sosyal medyada da gündem oldu. #BarısPınarıHarekatı etiketi Twitter gündeminde birinci sıraya kadar çıktı.

Konuyla ilgili yapılan bazı paylaşımlar;

YORUMLAR 36
  • Halktan vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah pkk yoğ nin kokunu kazıyacak şanlı türk askerlerimiz
    Cevapla
  • sonerstar 4 yıl önce Şikayet Et
    Perşembe,yi Cuma,ya bağlayan gece dualarla girelim artık...
    Cevapla
  • Fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    Gayet guzel isim olmus yurtta sulh cihanda sulh icin barış pınarları acalim zeytin dallari uzatalim guvercinler uçuralim
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence gayrimeşru itlerin itlafı olmalı
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    zafer yakındır inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!