"Türkiye'nin karşısında kimse şımaramaz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Bugün Türkiye'ye dönük olarak o bölgedeki barış operasyonuyla ilgili demografik yapıyı bozacağı iddiasında bulunanlar, esasında kendi sosyal hırsızlıklarını örtmeye çalışmaktadır. Bu kadar açık ve net. Batı bu konuda samimiyetsizdir."

"Türkiye'nin karşısında kimse şımaramaz"
"Türkiye'nin karşısında kimse şımaramaz"
GİRİŞ 09.10.2019 11:18 GÜNCELLEME 09.10.2019 11:48
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önemli açıklamalarda bulundu.

Soylu, "Bugün Türkiye'ye dönük olarak o bölgedeki barış operasyonuyla ilgili demografik yapıyı bozacağı iddiasında bulunanlar, esasında kendi sosyal hırsızlıklarını örtmeye çalışmaktadır. Bu kadar açık ve net. Batı bu konuda samimiyetsizdir." dedi.

Bakan Soylu, "Türkiye'nin karşısında kimse şımaramaz. 40 yıldır Türkiye'nin sınırları içinde terör eylemleri yapacaksın, hem insan hem de birçok maliyet oluşturacaksın, insanları göçe zorlayıp ceremesini Türkiye'ye çektireceksin, sonra biz bunun hesabını sormayacağız öyle mi? Bunun hesabını sorarız. Türkiye 15 Temmuz'dan beri tüm güvenlik problemlerini bütüncül bir yaklaşımla çözmektedir, önümüzdeki süreçte de YPG/PKK meselesi, bu işin son darbesi olacaktır." ifadelerini kullandı.

Soylu, "Hiç kimsenin bir ülkedeki istikrarsızlığı fırsat bilerek, fiili durum oluşturarak, bir terör devleti kurmasına bizler müsaade edemeyiz ve sınırlarımızın içinde bizi sürekli rahatsız eden, evlatlarımızı şehit eden bu örgütlere de müsamaha etmemiz söz konusu değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği perspektifte bu irini kaynağında kurutmaya kararlıyız." dedi.

YORUMLAR 13
  • Sadri 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sayın bakanım Rabbim yar ve yardımcınız olsun
    Cevapla
  • Alper ağa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hemen açıklama yapılmalı dünyaya ilan etmeliyiz önümüzdeki 100 yıl için kim dost kim düşman bu operasyonda göreceğiz ve not alacağız diye
    Cevapla
  • Hakan E. 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimin dost kimin düşman olduğu kırk yıldır belli zaten. Pkk yı kırk yıl kimler el altından destekledi belli değil mi?
    Cevapla
  • Ayşe 4 yıl önce Şikayet Et
    Dualarımız sizinle bakanım Allah yardımcınız olsun inşAllah
    Cevapla
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah Amin Amin Amin.
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Vallah Süleyman Bakanım... Çok İsabet etmiş ve İçinden , Duygular ile Terörden yıllardır Çekmiş biri olarak Anlatmış ve Türkiye’yi Tam İsabet ve Örneklerle Anlatmışsınız... Anlamayan Kör ve Dilsiz Şeytandır....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı