Son Dakika haberi: Kara harekatı başladı! TSK üç noktadan girdi!

Barış Pınarı Harekatı'nda kara harekatı başladı! Gelen son dakika haberine göre Türk askeri unsurları, Suriye'nin kuzeyinde Rasulayn ve Tel Abyad'a dört koldan giriş yaptı. Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, 'Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Suriye Milli Ordusu, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Fırat'ın doğusuna kara harekatına başladı' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 09.10.2019 22:22 GÜNCELLEME 04.11.2019 16:39
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, Suriye'de Fırat’ın doğusuna yönelik terör unsurlarını yok etmek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı karadan ve havadan bombardımanla saat 16.00’da başlamıştı.

KARA HAREKATI BAŞLADI!

Gelen son dakika bilgisine göre Türk zırhlı araçları ile komandolar 20.42 itibariyle Rasulayn ve Tel Abyad’a dört koldan kara harekatına başladı.

MSB'DEN AÇIKLAMA: TSK'YLA BİRLİKTE MİLLİ SURİYE ORDUSU DA GİRDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Suriye Milli Ordusu, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Fırat'ın doğusuna kara harekatına başladı." ifadelerini kullandı.

KAHRAMAN KOMANDOLARIMIZ İLERLEMEYE DEVAM EDİYOR

MSB, gece saatlerinde yaptığı açıklamada ise "Barış Pınarı Harekatı'na katılan kahraman komandolarımız, Fırat'ın doğusunda ilerlemeye devam ediyor." bilgisini geçti.

ÇATIŞMALAR YAŞANIYOR

Operasyon bölgesinden gelen bilgilere göre, Türk askeri unsurları ve Suriye Milli Ordusu Tel Abyad'ın dış mahallelerine girdi. Bu bölgelerde çatışmalar yaşandığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 132
  • realite 4 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK GİRDİĞİ TOPRAKLARI VATANI YAPMADAN ÇIKMAZ. bu böyle
    Cevapla
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan Suriye'ye kara harekatı yapmak değil, Misak-ı milli sınırları içinde olan toprakları bünyemize almak. Çünkü Türk askeri oradan çekildiği vakit aynı planlar ve aynı terör projeleri tekrar o bölgede oluşturulacak. O yüzden cumhurbaşkanımız misak-ı milli sınırlarını gerçekleştirmeli. Rabbim yar ve yardımcımız olsun,askerlerimizi ve ülkemizi korusun
    Cevapla
  • sefim 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi aslanlar hızır yoldaşınız ,ALLAH yardımcınız olsun,Gazanız mubarek olsun
    Cevapla
  • yörük 4 yıl önce Şikayet Et
    ya allah bismillah sefer bizden zafer allahtan
    Cevapla
  • Memleketim 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim cellecelâlüh muzaffer eylesin aslanlarımızı Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha