Ve Erdoğan öldürülen terörist sayısını açıkladı!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında 'Barış Pınarı Harekatı'nda şimdiye kadar 109 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 10.10.2019 15:38 GÜNCELLEME 12.10.2019 11:35
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda 'Barış Pınarı Harekatı'nda son bilançoyu açıkladı. 

109 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nda şimdiye kadar 109 teröristin etkisiz hale getirildiğini çok sayıda teröristin yaralandığını bir kısmının da teslim olduğunu söyledi.

 


 Suriye Milli Ordusu harekat öncesi namaz kıldı.

"SİVİLLERE SALDIRIYORLAR"

Erdoğan, "Askerimizin karşısına çıkacak yüreği olmayanlar boş buldukları yerlerde sivillere saldırarak gerçek yüzlerini ortaya koyuyorlar" dedi. 

YORUMLAR 133
  • hakkan23 4 yıl önce Şikayet Et
    iflahları kesilene kadar devam.. ne reis ne askerlerimiz yalnız değildir. cephedekilerden ayrı milletimiz gönüllü askerlerimizdir.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    51 yaşındayım çağırsınlar gönüllü olarak koşa koşa sevinçle giderim o heyecanı gururu her zaman içimde yaşıyorum, Allah milletimizi ordumuzu korusun güç kuvvet versin
    Cevapla
  • Abdulkerim kıraç 4 yıl önce Şikayet Et
    Kökünü temizleyelim sayın cumhurbaşkanım anca ozaman huzura kavuşuruz hatta teslim olanında gebertin gitsin onlar olsa öyle yapardı
    Cevapla
  • Hadi 4 yıl önce Şikayet Et
    109 abd iti gebertilmis .....
    Cevapla
  • mistoria 4 yıl önce Şikayet Et
    200'lere çıktı reyiz.
    Cevapla
  • M.akif 4 yıl önce Şikayet Et
    45 yaşındayım reis çağır askere gelelim çanakkale nasip olması burası nasip olsun inşallah bizim kefenlerimiz hazır insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır