Harekete geçildi! Soruşturma açıldı

Ankara ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılıkları, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili bazı sosyal medya paylaşımları ve haberlere ilişkin soruşturma başlattı.

Harekete geçildi! Soruşturma açıldı
Harekete geçildi! Soruşturma açıldı
GİRİŞ 10.10.2019 15:08 GÜNCELLEME 10.10.2019 15:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Fırat'ın doğusunun terör örgütlerinden arındırılmasına yönelik başlatılan 'Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından basın açıklaması yapıldı.

Harekat üzerinden sosyal medyada terör propagandası yapanlara yönelik yasal işlem başlatıldığının ifade edildiği açıklamada, "Ulusal güvenliğin gereği olarak güney sınırımızdaki terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Barış Pınarı Harekatı yapılmıştır. Güvenlik güçlerimizce başlatılan harekat dolayısıyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve terör örgütü propagandası niteliğinde sosyal medya veya diğer basın yayın yolları ile paylaşımda bulunanlar hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yasal işlem başlatılmıştır" denildi.

YORUMLAR 5
  • serefli 14 4 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekillerine de sorusturma acilsin.TBMM vatan haini istemiyoruz.
    Cevapla
  • Kimse kim 4 yıl önce Şikayet Et
    bunların hiçbiri boş geçilmemeli, ifade alıp bırakmak da iş değil, kapatacaksın devreyi, devlet gereğini yapmalı, canım cicim bir coğrafya değil burası, her türlü hıyanetin gereği eksiksiz yapılmalı
    Cevapla
  • Adana'daki Gonyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeşim Salkım denilen sanatçı müsveddesini de unutmayın lütfen!
    Cevapla
  • Urfali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ancak batıdan eletirirsiniz operasyonu , batı konusur , REİS icraat yapar , Ne derseniz diyin İSLAM galip gelecektir , Hak ALLAHTIR , LA GALİBE İLLALLAH.
    Cevapla
  • ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    başta yeşim sarkmış'ı alın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!