Barış Pınarı Harekatı'nda F-16'lar devrede!

Gelen son dakika haberine göre Suriye'nin kuzeyinde Fırat'ın Doğusu'na düzenlenen 'Barış Pınarı Harekatı'nda PKK/YPG-PYD'ye yönelik operasyonlar 3. gününde de devam ediyor. TSK tarafından hem karadan hem de havadan teröristler ve mevzileri ateş altına alınıyor. F-16 savaş uçağı tarafından bir doçka mevzii vurularak yok edildi.

GİRİŞ 11.10.2019 10:10 GÜNCELLEME 11.10.2019 10:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hem karadan hem havadan süren Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Tel Abyad ve Resulayn'daki terör hedefleri obüs atışlarıyla vuruluyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, harekatın başarıyla devam ettiği bildirilerek ''Belirlenen hedefler ele geçirildi" ifadesi yer aldı. Muhalif savaşçılardan oluşan Suriye Milli Ordusu (SMO), harekata destek için Fırat Nehri'nin doğusundaki topraklara girdi. Tel Abyad ve Resulayn'da toplam 11 köy terörden arındırıldı. Terör hedeflerine düzenlenen harekatlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 277 oldu.

 

 

F-16'LAR TERÖRİSTLERE KABUS GİBİ ÇÖKTÜ

F-16 savaş uçağı tarafından bir doçka mevzii vurularak yok edildi. Sabahın erken saatlerinden itibaren terör örgütünün hareket alanları ve daha önceden kazmış olduğu tünel ve çukurlara yoğun top atışıyla birlikte F-16'larda havadan destek verdi.

YORUMLAR 1
  • SERDAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Vurun Allah askina Vurun Rabbim bütün Silahli Kuvvetlerimizi korusun .Tirnaklarina tas degdirtmesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar