Bakan Akar resti çekti! Bu ülke dışarıda bırakılamaz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar TRT World Forumu'nda konuştu.

GİRİŞ 21.10.2019 14:12 GÜNCELLEME 21.10.2019 15:03
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Akar, TRT World Forum'da konuşuyor. Akar, "Müttefiklerimiz PKK ile eşdeğer olan YPG'yi destekledi. YPG bazı müttefiklerimizden silah alıyor. Bu silahlar bize doğrultuluyor" dedi.

 

 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İstanbul'da düzenlenen TRT World Forum'da konuştu,

Akar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

NATO ile bir araya gelerek tehditlere karşı savaşmada ortak bir çerçevede hareket etmemiz gerekiyor.

"BU ÜLKE DIŞARIDA BIRAKILAMAZ"

 

 

Türkiye, KKTC'nin garantör ülkesi olarak Kıbrıs'ın haklarını koruyacaktır. Bu ülke Doğu Akdeniz'de dışarıda bırakılamaz.

Türkiye uzun zamandır terörizmden muzdarip oldu. PKK terörist bir grup olarak tanınmıştır çoğunluk tarafından. Ancak müttefiklerimiz arasında bazı ikilemler olduğunu görüyoruz YPG konusunda. Müttefiklerimiz PKK ile eşdeğer olan YPG'yi destekledi. YPG bazı müttefiklerimizden silah alıyor. Bu silahlar bize doğrultuluyor. 

Barış Pınarı Harekatı'nda amacımız terör tehdidini ortadan kaldırmaktır. 2 milyon yerlerinden edilmiş Suriyeliler, gönüllü olarak kendi anayurtlarına dönebilsinler. Siyasi birliği korumaya çalıştık en başından beri. PKK ve YPG Kürt ve Suriyeli kardeşlerimizi temsil edemez. Son günlerde gördük ki, 9 aylık bir bebek trajedik bir şekildi öldürüldü. 

YORUMLAR 12
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve Avrupa dan müttefik mi olur. onların silahlarıyla askerlerimiz şehit ediliyor. ABD, Avrupa ve İsrail Türkiye nin 1. numaralı düşmanıdır. Bunu kundaktaki çocuk bile biliyor.
    Cevapla
  • alp38 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülken için bir ışık yak ve bir çocuğun daha olsun Haydi Türkiye Resullulah'ı ümmetinin çokluğu ile sevindirelim.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    IŞID lideri Ebu Bekir El Bağdadi 'nin de en yakın dostu ABD'li senatör John McCain’di ? Veeee sık sık IŞİD lideri Ebubekir Bağdadi'nin bir araya geliyorlardı.IŞID'in hedefi "İsrail değil İRAN?" ve IŞID bölgedeki petrol yataklarını işgal etti??Müslümanı müslümana kırdırma projesi" "SUNNİ-Şİİ" savaşının temel oyuncularından biri aynı zamanda IŞID..Vee ABD uzun soluklu olacak dediği İŞİD temizliğinde "İsraille aynı ırktan açıklanan Kürtlerle" VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR hayalinde genişleme derdinde..!!?
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu güne kadar hep aman batiya ayip olur sabredelim avrupa ne der amerika ne der BM.ne der diye diye bu günlere geldi $imdide ugra$ i$in yoksa.! Avrupa tarihi boyunca hep hep sinsi icten Türk dü$maniydi $imdide öyle tamamen bir TÜRK DÜ$MANIDIR.,Bunu anladiysak ne mutu bize..
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim müttefiğimiz yok ki bakanım, müttefik dediklerimiz terör örgütünü destekleyen ülkemizi bölmek isteyen bir avuç kan içici sülûk misali ab üyeleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı