Kılıçdaroğlu'na çok sert harekat tepkisi: Utanç verici

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD ve Rusya ile yapılan mutabakatların ardından önemli açıklamalarda bulunuyor. Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında Trump'ın çirkin mektubunu okuyarak alkışlatmasına çok sert yanıt verdi.

GİRİŞ 24.10.2019 14:33 GÜNCELLEME 25.10.2019 09:27
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Suriye'deki güvenli bölge mutabakatları ile ilgili açıklamalar yapıyor.

 

 

İşte Çelik'in açıklamalarından satır başları...

Barış Pınarı Harekatı'nın stratejik amaçlarına ulaşmasının son merhalesini teşkil etmiştir. Böylece Suriye topraklarında milli güvenliğimize yönelik oluşturulmaya çalışılan tehdit organizasyonu ve ayrılıkçı gündemlerin boşa çıkarılması bu son merhaleyle tamamlanmıştır.

SOÇİ MUTABAKATI

Barış Pınarı Harekatı'nın stratejik amaçlarına ulaşmasının son merhalesini teşkil etmiştir. Böylece Suriye topraklarında milli güvenliğimize yönelik oluşturulmaya çalışılan tehdit organizasyonu ve ayrılıkçı gündemlerin boşa çıkarılması bu son merhaleyle tamamlanmıştır.

30 KM AÇIKLAMASI

Türkiye geçmişte yapılmış hatalarını önleyerek terörle mücadele konusunda ilkesel tutumunu sürdürmüştür. Türkiye-Suriye sınırında 30 kilometrelik alanda artık terör unsurları bulunmayacak. Türkiye'nin diplomatik zafer tüm dünya tarafından kabul edildi. Kaybeden terör örgütüdür. DEAŞ terör örgütüne karşı en güçlü mücadeleyi veren Türkiye, YPY'ye karşı da aynı kararlılığı göstermiştir. 

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNE TEPKİ

Bizim açımızdan yok hükmündeki mesajı grup konuşmasında söz konusu ederek siyasi sabotajı gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Eğer gerçekten samimiyse CHP Genel Başkanı terör örgütünün yanında olan partiye yönelik bir eleştiri getirmelidir. Türkiye'nin haklı tezi dünya tarafından kabul edilmiş ancak CHP bu olgunluğu gösterememiştir. Kendisi 7 tane soru sormuş. Onun şimdiye kadar bu makama karşı hürmetkar tutum içerisinde olmadığını biliyoruz. Mektubun sızdırılması tüm bu diplomatik başarı süreçlerini sabote etmek için kullanılmak istendi.

SİYASİ NAMUSUN EN ÖNEMLİ İLKESİ TERÖRE KARŞI DURMAKTIR

(Kılıçdaroğlu) Aynı grup konuşmasında FETÖ ve PKK tarafından bir yalan olarak ortaya koyulan Türkiye Cumhuriyeti'nin teröristlere yardım ettiği şeklindeki propagandayı dillendiriyor. Bunu Mehmetçik sınır ötesinde konuşlanmışken yapıyor. Zamanlama da manidardır. Türkiye'nin yaptığı şey Ortadoğu halklarını terörün pençesinden kurtarmaktır.

Terör örgütlerini meşrulaştıran sözler söyleyenler, eğer siyasi namustan bahsediyorsa önce kendi sözleri konusunda öz eleştiri vermelidir.

Yaptığı konuşmalarda namustan bahsedip duran Kılıçdaroğlu, seçim döneminde, verdiği 'Hiçbir işçi çıkarılmayacak namus sözü veriyorum' sözlerini unuttu mu?

TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜZAKARE OLMAZ

Söz konusu kişinin örgüt lideri olarak anılan kişinin örgütte kullandığı kod isim ileri demokrasilerin liderleri tarafından kullanılarak bu şahsa hitap edilmektedir. Terör örgütleriyle müzakere olmaz mücadele olur. Bundan sonra hiç kimse bir başka terör örgütü ile iş yapan devleti suçlayamayacak. Böyle yaptığınız zaman birileri gidecek başka devletlere karşı vekalet savaşları yürütmek için terör örgütleri ile iş yapacak. Bu bir terör örgütü mensubudur. Bu kişinin görmesi gereken muamele teröristin görmesi gereken muameledir.

BÖLGEDEKİ DEAŞ'LILARIN DURUMU
DEAŞ unsularının her ülkenin vatandaşını kendisini alması gerekir. Herkes kendi vatandaşını alsın. Birileri vatandaşlıktan çıkararak kurtulmaya çalışıyor..

YORUMLAR 153
  • ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi manda derili suratli yapmasin reisim bosuna demiyor bunlara
    Cevapla
  • Sezayi Refik 4 yıl önce Şikayet Et
    Birileri bunlara bir dur demeli değil mi yeter artık ama bu ülkey ya sev ya terket demeli değil mi?
    Cevapla
  • yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Milliyetçi olduğunu söyleyip hdp nin ortağı olan chp. ile ortaklık yapanlar pkk/pyd teröris değildir diyen chp lilere ne diyor hiç seslerini duymadık.
    Cevapla
  • Ser 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanuninin süt kardeşi Beşiktaşlı Yahya Ef.Hz. ne Kanuni bu devlet ne zaman yıkılır diye sorunca bananecilik yaygınlaşınca demiştir. Bu satılmışlığa hainliğe dur demesi gerekenler bana ne diyor bakan milletvekili savcı avukat değilim ki ağalar yan gelip yatmayın keyfinizi bozun biraz yarın ALLAH CC 'ya hesap veremezsiniz seyretmeyin yol olur...
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilenfirme: bak Kılıçdaroğlu. sana söylüye söylğe ağzımda tüy bitti. bu durumda . Helaktesin . benden söylemesi. durumunu değiştir. nasuh tövbdesi yap müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!