Meclis'te alkol servisi isteyen CHP'liler tehditler yağdırdı

TBMM içerisinde yer alan Üyeler Lokantası, önceki gün gergin anlara sahne oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal lokanta menüsünde yer almamasına rağmen alkol servisi istedi. Olumsuz cevap alan vekiller, "Yarın da olmazsa görürsünüz" diyerek tehditler yağdırdığı iddia edildi.

Meclis'te alkol servisi isteyen CHP'liler tehditler yağdırdı
Meclis'te alkol servisi isteyen CHP'liler tehditler yağdırdı
GİRİŞ 25.10.2019 15:39 GÜNCELLEME 25.10.2019 15:41
Bu Habere 314 Yorum Yapılmış

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde alkol servisi, 2018 yılının mart ayında alınan karar doğrultusunda tüm tesislerde kaldırıldı. Öte yandan Suriye'nin kuzeyinde başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında gelen şehit haberleri nedeniyle, diğer resmi tesislerde de hassasiyet gösterilerek menülerde geçici düzenlemelere gidildi.

 

 

BİR ANDA ORTALIK KARIŞTI

TBMM ana binası içinde yer alan Üyeler Lokantası'nda önceki gece 'alkol' tartışması yaşandı.

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, akşam yemeği yemek üzere Üyeler Lokantası'na gitti.

EFENDİM MENÜMÜZDE ALKOL YOK

Yemeğin ardından lokanta personeline, "Masaya alkol servisi yapın" talimatını veren ikili "Efendim menümüzde alkol yok" cevabını alınca sinirlendi.

GELDİĞİMİZDE ALKOL OLSUN YOKSA GÖRÜRSÜNÜZ

Tehditler savuran CHP'li vekiller, "Yarın akşam bir daha geleceğiz. Geldiğimizde alkol olsun yoksa görürsünüz" diyerek mekandan ayrıldı. Gergin anlara diğer milletvekilleri de şahit oldu. Yenisafak.com'un TBMM kulislerinden ulaştığı isimlerin yaşananları doğruladığı iddia edildi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz

Öte yandan geçtiğimiz ay CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ın da benzer bir gerginliğe imza attığı iddia edildi.

İki ismin, alkol servisi yapılmayınca sinirlenerek "Bir daha bu cevabı alırsak olay çıkartırız" dediği iddia edildi.

25 Mayıs 2013 tarihinde TBMM'de alkol ile ilgili düzenlemelerin görüşülmesi sırasında CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba "Bu yasağı getirenleri Allah'a havale ediyorum" sözleriyle gündeme gelmişti.

 

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 314
  • salih korkut 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim vergimle içme lüksünü kim verdi size, gidin cebinizden vererek milletin meclisinin dışında zıkkımlanın!
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    lokantada yemekler sudan ucuz değil mi. milletinparasi ile alem yapiyorsunuz. yazıklar olsun size. bu zamanda milletvekili olmak lazım herşey bedava. olay cikartacakmis bir halt yiyemezsin. ekmek elden su gölden 600 mv.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim ödediğim vergiyle o meclis lokantasında yemek yiyeceksin üç kuruşa sonra içki isteyeceksin benim ödediğim vergiyle meclis başkanına arz ediyorum ne yediği içtiği beni ilgilendirmez eğer piyasa şartlarında yemek ve içecek fiyatlandırması yoksa kendi hakkım ne ise helal etmiyorum yemiş iselerde allaha havale ediyorum.birde yemek ücretleri hakkında bilgi verilsin bakalım bir daha konuşacaklarmı görelim
    Cevapla
  • macsalih 4 yıl önce Şikayet Et
    İş yerinde içki içildiği nerde görülmüş. Bunlar tam andaval.
    Cevapla
  • Cengiz... 4 yıl önce Şikayet Et
    Klasik CHP zihniyeti. Bunlar ağzımızdan belki bir doğru söz çıkar diye ayık gezmeye korkarlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...